TINEJDŽER, PLIVA U PARAMA: Ima zoo- vrt, kolekciju patika od milion dolara…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rašed Saif Belasa (16), otvorio je vrata svog doma, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kako bi svima pokazao u kakvom luksuzu živi…

DUBAYI:Svijet, Ekonomija, Putovanja, Vijesti, petak …07.12.2018… 18: 39…TINEJDŽER, PLIVA U PARAMA: Ima zoo- vrt, kolekciju patika od milion dolara…

Imanje njegove porodice je toliko veliko da moraju da se prevoze vozilom za golf. Pojseduju i privatni zoo- vrt u kome se nalazi oko 500 životinja. Mnoge od njih su nazvane po svijetskim zvijezdama koje su im dolazile u goste, poput Maraje Keri, Rijane, Ronalda i drugih.

Belasa se pojavio u emisiji Čarlija Lakstona, “Najčudniji domovi svuheta”. Jedna epizoda bila je posvećena i Dubaiju gdje Belasa živi.

Ovaj tinejdžer se na Instagramu često hvali svojim bogatstvom, od skupocenih automobila do zlatnih patika.

Čitaj još:   ALŽIR: Zatvorene sve džamije zbog epidemije koronavirusa... (foto)

Često pozira sa lavovima, tigrovima i drugim egzotičnim životinjama. U emisiji je rekao kako bi volio da postane građevinski mogul, baš kao njegov otac.

“Mi brinemo o našim životinjama. U Keniji sam video izgladnjele lavove jer ih hrane jednom mjesečno, ali mi ih ovdje hranimo svakog dana”, objašnjava dečak.

Za rođendan je dobio “ferari” vrijedan više od 200.000 dolara iako mu još nije dozvoljeno da vozi.

Belasa kaže da mnoge zvijezde žele da dođu u njegovu kuću kako bi posjetili zoo- vrt, ali da on ponekad mora i da ih odbije.

Takođe, Belasa uživa u skupocenim patikama, a procjenjuje se da njegova kolekcija vrijedi milion dolara. Cjela jedna soba puna je raznih patika mnogih poznatih brendova. Posjeduje i par koji je nosio fudbaler Pol Pogba, a proizvedeno je samo 14 takvih u svijetu…

Čitaj još:   Kadra SE SELI u ISTANBUL...

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *