LIKVIDIRAN, PRIJE SEDAM DANA, TRAŽILA PARE ZA DROGU I CIPELE: Volio pevaljke i starlete, bio je spreman sve da im da! (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NOVI SAD: Srbija,Crna Hronika, Vijesti… srijeda, 26.12. 2018. 21: 49…  LIKVIDIRAN, PRIJE SEDAM DANA, TRAŽILA PARE ZA DROGU I CIPELE: Volio pevaljke i starlete, bio je spreman sve da im da! (foto)

Bivši zet Dragoslava Kosmajca, Đorđe Zafirović Zafir ubijen je u Futogu, ka-da su nepoznati napadači ispalili više metaka u njega dok je sjedio u auto-mobilu, saznaje jedan beogradski tabloid. Prema prvim informacijama, Đorđe je krenuo da se parkira kada su na njega ispalili rafal. Preminuo je na licu mijesta, gdje je pronađeno oko 4- 5 čaura.

Prije samo nedelju dana internetom je kolala skandalozna Zafirova prep-iska sa starletom, modelom i aktuelnom zadrugarkom Anom Korač, s kojom je navodno bio u vezi nekoliko meseci pre nego što se atrakltivna crnka prepustila rijaliti igri. U prepisci, Koraćeva mu je tražila narkotike, kao i skoro 2.000 eura za cipele, a on je bio i više nego spreman sve da joj da.

Čitaj još:   TUTIN: ZBOG MITA UHAPŠENI RUKOVODIOCI SREDNJE SAOBRAĆAJNE ŠKOLE!!!

1 / 5 FOTO: FACEBOOK SCREENSHOT

“Srce, jesi ovde možda u A bloku? Trebaš mi nešto, je li imaš kod sebe nešto keša? Treba mi da nešto platim, imam večeras nastup, pa ti vraćam sutra kad ustanem. Javi, pa se viđamo”, poručila mu je Ana.

Pošto tada nije bio tu, pitao je kada želi da joj pošalje po nekome onoliko koliko joj treba. Nakon reda zahvaljivanja, dobila je odgovor koji ju je oborio sa nogu:

“Muškarcima se pozajmljuje, a ženama se poklanja”, odgovorio joj je on.

Inače, mediji su ga nedavno spajali sa pjevačicom Katarinom Živković. Par je viđen u jednom tržnom centru u srpskoj prestonici, gdje su zajedno pogledali film “Južni vetar”. Ipak, oboje su demantovali navode.

Čitaj još:   NOVOPAZARSKI CAREVI BRZINA PRED NOVIM IZAZOVIMA

“Znamo se dugo, samo to mogu da kažem. Ne želim da otkrivam detalje iz svog privatnog života”, zagonetno je rekao Alou Zafirović tada…

izvor Kurir.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *