BANJA LUKA: Sukob Dodika i novinarke,kome se crta meta na čelu…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Zašto vi prvi metu na čelo crtate nama, zašto vi to radite meni…”, novinarka BN televizije je, uz veliko negodovanje, napustila press konferenciju u Banjaluci…

Banja Luka: BiH, Crna Hronika, Vijesti… ponedeljak, 31.12. 2018. 06: 59…BANJA LUKA: Sukob Dodika i novinarke,kome se crta meta na čelu…

Novinarka BNTV postavila je pitanje “odakle mu pravo da stavlja metu na tu televiziju i sve njene zaposlene”, među kojima, kako je navela, ima i biv-ših boraca i članova njihovih porodica.

“Odakle vam pravo da kažete da neko hoće da ruši Republiku Srpsku, oda-kle vam pravo da pišete mete na čela zaposlenih u BN televiziji… Znate li vi koliko u toj televiziji radi ljudi, a svima njima vi crtate mete na čelo…”, upit-ala je novinarka Dodika. 

Čitaj još:   BANJA LUKA, NEĆE DOĆI VUČKO: RS, dobija NOVU VLAST, ko sve (NE) DOLAZI...

Ona je rekla i da je među zaposlenima veliki broj bivših boraca za RS i član-ova njihovih porodica, a predsjedavajući Predsjedništva je pozvao “te borce da napuste posao u tom atisrpskom mediju”, uz obećanje da će im on lično pomoći da nađu drugi posao. Kada je zatim umjesto odgovora postavio kon-trapitanje: “Zašto vi prvi metu na čelo crtate nama, zašto vi to radite meni”, novinarka BN televizije je, uz veliko negodovanje, napustila pres konfere-nciju. 

Dok je odlazila, Dodik je komentarisao: “Eto, vi sve imate pravo da kažete, a kada dobijete odgovor onda negodujute”. 

Mediji u Federaciji BiH su primijetili da niko od prisutnih novinara nije reagovao…

Čitaj još:   ŠOK I PREOKRET: JELENU, UBIO POZNATI POLITIČAR: Bio bolesno zaljubljen, PRONAĐEN DNK, KOJI SVE OTKRIVA... (foto)

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši