IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VJEROVALI ILI NE, TAIB IZ ZENICE SE ŽENIO 49 PUTA I SADA TRAŽI 50: Djecu ima širom Europe


Uvijek raspoloženi i nasmijani Zeničanin Taib Seferović, koji je u Zenici poznat i po nadimku Tito, tvrdi da iza sebe ima 49 brakova, iz kojih ima više od 50 djece, kao i da je kroz njegov život prošlo više od 5.000 žena On je legenda i njegova priča je mnogo zanimljivija. Taib Seferović iz Zenice čeka 50 ženu.

-Sa 11 godina sam se oženio prvi put. U 13 godini sa dobio prvo dijete. Imao sam u životu 49 žena, 50 djece i 250 unučadi. Bio sam drugi razred osnovne škole i oženio se. Nije malo 50 djece napraviti. Još nisam našao 50 ženu, ali tražim. Žalim malo i za zadnjom suprugom, umrla je. Sve sam svoje žene sam volio. Brzo se zaljubim, ali se brzo i odljubim– kaže kroz smijeh Taib.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. novembar 2018. godine

Bio je kaže sportista, bokser, harmonikaš, taksista. Putovao po svijetu i pravio djecu gdje god je stigao.

-Zna me cijela Evropa i imam djecu svugdje u svijetu. Živim normalan život. Ne pijem, ne pušim. U braku sam bio po mjesec, dva, godinu, 20 godina. Seks je presudan. Mogu 15 puta za jednu noć. Moj sin ne može više od dva puta. Nikad nisam ni pušio ni pio. Žene vole malo provoda u krevetu. Moraš biti sa njima otvoren. Njima treba malo, seks i gotiva. Seks je zakon. Nemoj spavati sa ženom svojom deset dana, pa ćeš vidjeti kako se ponaša- kaže Taib.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši