TUTIN: Vučić, dolazim s Erdoganom da otvorim put…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tokom kampanje “Budućnost Srbije”, Vučić je obišao dvije tutinske škole rekonstruisane sredstvima Vlade Srbije susreo lokalnim privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave…

TUTIN: Sandžak, Ekonomija, Vijesti… 23.02. 2019…09 : 58…  TUTIN: Vučić, dolazim s Erdoganom da otvorim put…

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je tokom posjete Tutinu najavio da će država Srbija ulagati u razvoj infrastrukture ovog kraja, potom i dovesti investitore i rekonstruisati sve objekte javne namjene u ovom gradu. 

Tokom kampanje “Budućnost Srbije” Vučić je obišao dvije tutinske škole rekonstruisane sredstvima Vlade Srbije susreo se s lokalnim privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave… 

Vučića je ispred Tehničke škole dočekalo nekoliko stotina građana, a on im je obećao da će im izgraditi autoput, put i bolnice.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Muškarac, nasrnuo nožem na par, onda pretučen bezbol palicama...

Najavio je da će Republika Srbija rekonstruisati sve objekte javne namjene u Tutinu i da je cilj da se u ovaj kraj dovedu investitori. 

“Hoću da kažem i vama Bošnjacima i Srbima i svima koji su ovde prisutni. Mi ćemo da čuvamo mir nećemo pravimo razlike među ljudima, nikakve. Tutin mora da ima najbolje puteve, da ima pristup svemu što imaju svi drugi u Srbiji. Radićemo da dovedemo jednog dobrog investitora, a ne da se oslanjate samo na svoje ljude koji rade u zapadnoj Evropi”, rekao je Vučić. 

Građanima Tutina je prenio da se, kako je kazao, prije neki dan čuo s Recepom Erdoganom i rekao mu da dolazi u Tutin… 

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši