KRVAVI NAPAD NA ŠKOLU: Ima mrtvih…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jedna osnovnoškolka poginula je u napadu nožem koji se dogodio u utorak rano ujutro po lokalnom vremenu u predgrađu Tokija, a od samoranjavanja je preminuo i napadač, čiji motiv za ovaj čin nasilja još nije poznat. U napadu je 17 osoba ozlijeđeno, a najveći broj među njima bile su osnovnoškolke koje su pohađale katoličku školu, prenijela je Hina.

Prema izvještajima lokalnih medija, među najteže ozlijeđenim je jedna žena u 40-im godinama i tri šestogodišnje djevojčice, koje su zadobile ozljede glave i vrata, otkrio je Takehito Otsubo, zamjenik direktora u bolnici u koju su dovezene žrtve napada.

Svoju sućut sa žrtvama i njihovim obiteljima te cijelim japanskim narodom izrazio je i američki predsjednik Donald Trump, koji je u utorak završio četverodnevni radni posjet Japanu.

Čitaj još:   HOROR: PODLEGAO POVREDAMA, Mladi Crnogorac, upucan na Bežaniji!!!

„Svi Amerikanci su uz ljude Japana i plaču za žrtvama zajedno s njihovim obiteljima“, poručio je Trump za vrijeme obilaska japanskog ratnog broda, kojim je završio njegov posjet zemlji izlazećeg sunca.

Prema posljednjim rezultatima istrage, čini se da je napadač, u dobi između 40 i 50 godina, prvo ušao u autobus koji je prevozio osnovnoškolke, a potom napao i one koji su bili na autobusnoj stanici.

Policija je u obližnjem parku pronašla dva noža.

izvor. SB

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši