IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NESVAKIDAŠNJA POJAVA, ČUDAN PRIZOR NA NEBU: Nije tornado, a ni pijavica… (foto, video)

“Je l’ ovo tornado”, zapitali su se pojedini korisnici društvenih mreža kada su danas ugledali ne baš svakidašnju pojavu na nebu i podijelili su svoju zabrinutost…

BEOGRAD: Regija, vijesti, utorak 04.05.2019…23: 19…  NESVAKIDAŠNJA POJAVA, ČUDAN PRIZOR NA NEBU: Nije tornado, a ni pijavica… (foto)

Razloga za brigu nema

NESVAKIDAŠNJA POJAVANOVOBEOGRAĐANI UGLEDALI ČUDAN PRIZOR NA NEBU: Nije tornado, a ni pijavica…

“Je l’ ovo tornado”, zapitali su se pojedini korisnici društvenih mreža kada su danas na Novom Beogradu ugledali ne baš svakidašnju pojavu na nebu i podijelili su svoju zabrinutost…

Međutim, razloga za brigu nema, jer nije u pitanju ni “pijavica”, a svakako nije tornado, navode meteorolozi.

– U pitanju samo levkasti oblak, koji nije dodirnuo zemlju. A, Levkasti oblak formirao se jugozapadno od Beograda, te je bio vidljiv sa Novog Beograda. Forma se raspala negde iznad Srema, tako da ova pojava neće uticati a ni na vrijeme – kaže za Đurić.

Čitaj još:   Dr GRUJIČIĆ nikad iskrenije o Dr NESTOROVIĆU: Poslije PRVE REČENICE videćete ko je zaista Dr BANE...(foto i video)

NESVAKIDAŠNJA POJAVA, ČUDAN PRIZOR NA NEBU: Nije tornado, a ni pijavica…

Kondenzovanje vodene pare iz vazduha može da formira rotirajući oblak u obliku lijevka koji nema veze sa jakim vijetrovima.

Međutim, ako dođe u kontakt sa zemljom, može da se dogodi da preraste u tornado, s tim što to ovaj put nije slučaj, podvlače meteorolozi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ISTANBUL Tornado u evropskom dijelu METROPOLE…

Iz Meteorološkog centra Istanbula upozoreno su građani na nepovoljne vremenske Read more

Komentariši