IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SEAD Kolašinac jedini igrač na vjenčanju Mesuta Ozila

Defanzivac Arsenala Sead Kolašinac zbog povrede je otkazao nastup selektoru reprezentacije BiH Robertu Prosinečkom za mečeve protiv Finske i Italije, a slobodno vrijeme iskoristio je kako bi bio gost na vjenčanju saigrača Mesuta Ozila.

Britanski “The Sun” objavio je fotografije s vjenčanja Mesuta Ozila, a među njima se nalazi i fotografija Seada Kolašinca koji je u pratnji ljepše polovine bio jedan od gostiju.

Prema fotografijama koje su dostupne na internetu, Kolašinac je jedini igrač Arsenala koji je bio gost Ozilovog vjenčanja. 

Ozil i njegova dugogodišnja djevojka Amine Gulse odrekli su se svih tradicionalnih poklona za svadbu te su odlučili platiti 1.000 operacija za djecu širom svijeta.

On je, pod objašnjenjem da je profesionalni nogometaš te da je u privilegovanoj poziciji što se tiče finansija, zamolio sve svoje goste da umjesto poklona podrže rad organizacije “BigShoe” koja je u direktnoj vezi sa najboljim njemačkim i švedskim doktorima i koja djeci širom svijeta pruža besplatne operacije.

Čitaj još:   PRIŠTINA: Ramuš Haradinaj odgovovio ANI Brnabić...

izvor: klix.ba

Komentariši