IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRELIJEPA PAZARKA ELMA SINANOVIĆ GLASOM OSVOJILA BALKAN ali se POVUKLA i ostala DAMA BEZ SKANDALA…

Četrdesetpetogodišnja pjevačica iz Novog Pazara, Elma Sinanović, već dugi niz godina se ne eksponira u medijima…

PRELIJEPA PAZARKA ELMA SINANOVIĆ GLASOM OSVOJILA BALKAN ali se POVUKLA i ostala DAMA BEZ SKANDALA…

Elma se povukla sa medijske scene, ali je na njoj svojim pjesmama ostavila trag. Njene hitove poput “Gradske priče” , “Čarobno čarobno”, “Nije vetar nije kiša”, “Ah tugo” publika i dan danas pjeva uglas na veseljima i svadbama.

SJEĆATE SE ELME SINANOVIĆ? Pjesmom “Gradske priče” osvojila je Balkan, udala se za biznismena, a onda se povukla sa scene i danas OVAKO DANAS IZGLEDA

Svoju karijeru, Elma je započela davne 1993. godine, kada je pobjedila na takmičenju pjevača amatera. Ubrzo nakon toga 1994. godine u saradnji sa Slobodanom Bobom Nikolićem izbacuje svoj prvi album pod nazivom “Elma” .

Čitaj još:   Infektolog dr. BINELA MAVRİĆ iz Novog Pazara: U pitanju je drugi talas infekcije sa MNOGO TEŽOM KLINIČKOM SLIKOM

Nakon prvog albuma, Elma ( tada Numanović) udaje se za novopazarskog biznismena Smaila Sinanovića, sa kojim 1997. godine dobija ćerku Huliju.

Do današnjeg dana objavila je osam albuma, a poslednji “Nešto lično” .

Takođe, osim dugogodišnje saradnje sa Marinom Tucaković, Elma je snimila duet sa svojim kolegama iz grupe In Vivo pod nazivom ” Divlji snovi”.

Ono što ovu pjevačicu kvalitetnog glasa razlikuje od većine njenih kolega jeste to da nikada nije bila povezivana ni sa jednim estradnim skandalom.

izvor: agencije

NOVI PAZAR: Saobraćajna nesreća kod kasarne- IMA POVRIJEĐENIH…

NOVI PAZAR – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko Read more

NOVI PAZAR: NA HADŽETU PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO

NOVI PAZAR: U novopazarskom naselju Hadžet danas je pronađeno beživotno Read more

Komentariši