HAOS: Žena Marka Miljkovića se uključila UŽIVO u program, pa osula paljbu… (video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Ja sam jedna od “Markovih žena”…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak 12. 07.2019… 11: 59…  HAOS:Žena Marka Miljkovića se uključila UŽIVO u program, pa osula paljbu…

BILA JE DRSKA I BEZOBRAZNA!Žena Marka Miljkovića se uključila UŽIVO u program, pa osula paljbu po Đoganijevoj!!!

Luna Đogani i Marko Miljković su raskinuli samo jedan dan prije izaska iz Zadruge. Ona mu je u finalnoj večeri rekla da ga voli i vidjelo se da je voljna da se sa njim pomiri, ali Miljković je ostao doslijedan sebi i svom principu da se ne miri sa bivšim djevojkama.

Oni su se našli u emisiji kod Ognjena Amidžića, gdje su se na Markovu inicijativu dogovorili da će se naći 14.jula kada im je šest mjeseci veze, a od tada fanovi ne spavaju čekajući iskod čitave priče. U međuvremenu je Luna bila u Makedoniji gdje je snimila svoju prvu pjesmu i juče se vratila.

Sinoć su u emisiji narod pita gosti bili Nadežda Biljić i Aleksa Savić, ali ljudi su se uključivali sa pitanjima i željama za Marka i Lunu.

Čitaj još:   EDIS OSTAVIO DRAGANU I VRAĆA SE ŽENI ZILHI: Mitrova pobjesnela – Pa raskrinkala SVE...

“Ja sam jedna od “Markovih žena”, što kaže Lunka. Za Lunu sam bila sve do poslednjih 15 dana, dok nisam vidjela promjenu. Bila je drska, bezobrazna, osjetilo se. Ja bih samo zamolila Aleksu, koji je Lunin drug, da kaže da li Marko voli Lunu”, rekla je gledateljka.

Ona smatra da Luna nije imala dovoljno poverenja u Marka:

“Nije mu dovoljno vjerovala ili nije željela, strah me je da se ne uvrijedi, pa da bude ona drugi Sloba Radanović, čekamo taj 14. To će nam biti dokaz za sve. Ja mislim da se Marko već pomirio. Nas je mnogo “Markovih žena”, ne znam šta je još trebalo da uradi da dokaže Luni da je voli?! Da li je ona zavaravala nas ili sebe? Što se tiče svađe sa Stanijom, moj stav je isti kao Stanijin. Imam dvije ćerke i svakoj bih poželela Marka u životu”, završila je gledateljka.

Čitaj još:   PAO ZBOG REKETIRANJA: Nedžad Ramić brat Seke Aleksić, upao u slastičarnu i prijetio, daj 2.000 eura...

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!

izvor alo

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši