IZBODENA NA STANICI:Imao zabranu prilaska ženi, ubio je usred dana…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Izbodena na autobuskoj stanici prema prvim informacijama, ubodena je u leđa i stomak, preminula u bolnici…

PANČEVO: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak 12. 07.2019… 15: 59…  IZBODENA NA STANICI:Imao zabranu prilaska ženi, ubio je usred dana…

Desanka M. (60) izbodena je oko podne na autobuskoj stanici u Pančevu. Prema prvim informacijama, ubodena je u leđa i stomak, ali je preminula u bolnici.

Naime, kako nezvanično saznaju mediji, uhapšen je Desankin bivši muž Petar M. (64), a nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, gdje je malo kasnije i preminula. Policija ubrzo savladala i uhapsila Petra.

Bila je smještena u Sigurnoj kući, a on je imao zabranu prilaska…

Pripadnici PU Pančevo munjevito su reagovali, savladali napadača i uhapsili ga. Kod osumnjičenog pronađen je predmet izvršenja krivičnog djela. Povređena žena prevezena je vozilom Hitne pomoći u bolnicu.

Čitaj još:   IDU, LAŽNE DOJAVE: UBICA, NAJTRAŽENIJA OSOBA, Viđen u okolini Konjica, policija pretražuje tunele...

Kako se nezvanično saznaje, uhapšen je bivši muž Petar M. (64) koji je danas nožem nanio više ubodnih rana u predjelu vrata i leđa bivšoj supruzi Desanki M. (60).

Nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, dok je policija ubrzo uhapsila Petra.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, bračni par je već duže u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica. Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu još tada izrekli mjeru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbijesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.

Prema riječima očevidaca nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici. 

Inače, osumnjičeni je od ranije poznat policiji i dio svog života proveo je u zatvoru radi različitih krivičnih djela, uglavnom pljački.

Čitaj još:   GUTAO KNEDLE, GLEDAO U POD, ZNOJIO SE...: Reakcija Radovana Karadžića pošto je čuo da je osuđen na doživotni zatvor (VIDEO)

VIše detalja biće nam poznato kada tužilac, koji je trenutno na mjestu zločina, izvrši uviđaj,..

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši