IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR, DRAMATIČNO SPAŠAVANJE DAVLJENIKA U ULCINJU: Talasi bacali ljude po dva metra, sekunde odlučivale! (video)

Sedam osoba izvučeno je prošlog vikenda kod Bara tokom nezapamćenog nevremena a dramatično je bilo i u Sutomoru i Ulcinju…

ULCINJ: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, srijeda, 31. 07.2019…  18: 57…  HOROR, DRAMATIČNO SPAŠAVANJE DAVLJENIKA U ULCINJU: Talasi bacali ljude po dva metra, sekunde odlučivale! (video)

STRAŠNO NEVREME U CRNOJ GORI, POGLEDAJTE DRAMATIČNE SNIMKE: Uprkos upozorenjima, skakali u more, jedva ih izvukli iz talasa…

Na Fejsbuk stranici “Podgorički vremeplov” pojavili su se novi snimci dramatičnog spasavanja grupe mladića iz mora kod Ulcinja.

“Gledam narod što radi evo dva dana, pa se pitam jesu li ludi? Ne obazireš se na nevrijeme, ne obazireš se na crvene zastavice već ulaziš u more. Pa dobro, ako ti već svoj zivot nije mio, zašto druge izlažeš opasnosti? Gledam ove spasioce, ne znaju gdje će prije”, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

Inače, jedan državljanin Srbije A. I. (67) iz Novog Bečeja utopio se na Adi Bojani jer su ga jake struje i ogromni talasi odvukle daleko od obale.

Čitaj još:   SARAJEVO: Numan Kurtulmus, zatresao svijet „Idlib čekala sudbina Srebrenice i pokušaj podjele zemalja Bliskog istoka…“ (foto)

Crnu Goru je u toku poslepodneva zahvatilo nevrijeme i jaka kiša što je prouzrokovalo mnogo problema, posebno učesnicima u saobraćaju, jer je većina ulica poplavljena, dok je u nekim dijelovima Crne Gore bilo i odrona.

Saobraćaj je dosta usporavala i slaba vidljivost zbog jake kiše.

Poplavljene su ulice Podgorice, dok je najveći nivo vode u naselju Masline.

Obilna kiša napravila je i probleme u Bečićima, dok je na putu Podgorica-Cetinje, kod tunela, došlo do odrona, zbog čega se na tom dijelu puta saobraćalo naizmenično jednom trakom…

izvor Cdm

ULCINJ: Ispred kuće Dritana Abazovića, pjevalo se: “Izađi mala…” (foto i video)

Odmah nakon patriotskog skupa u Podgorici građani sa brojnim zastavama Read more

ULCINJ: Prosjaci opsijedaju i mještane i turiste… (foto)

Najviše prosjače djeca od Ulcinja do Tivta... ULCINJ: Crna Gora, Read more

ULCINJ: Policija u zapaljenom renou pronašla pištolj i snajper…

Policija utvrđuje kome vozilo pripada, kao i prištolj i nišan... Read more

Komentariši