KRVAVO JUTRO U SIĆEVAČKOJ KLISURI: Povređeno petero Turaka… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovo je TREĆA NESREĆA za DVA DANA na istom putu…

PIROT: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, četvrtak, 15. 08 .2019… 10: 59… KRVAVO JUTRO U SIĆEVAČKOJ KLISURI: Povređeno petero Turaka…

Petero turskih državljana povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 5.30 sati u Sićevačkoj klisuri kod kafane “Mali Vikend”.

Do nesreće je došlo kada je vozilo “mini van” austrijskih tablica koje se kretalo iz pravca Niša ka Pirotu, prešlo na lijevu stranu kolovoza a zatim se zabilo u potporni zid..

Na licu mjesta nema tragova kočenja, pa se pretpostavlja se da se vozač uspavao.

S obzirom na to da je vozilo potpuno uništeno na mjestu nesreće intevenisali su vatrogasci, a niška Hitna pomoć uputila je čak četiri ekipe.

– Zbrinuli smo vozača, muškarca starosti između 40 i 50 godina koji ima najteže povrede i životno je ugrožen. Njegova majka, po našoj procjeni stara oko 70 godina takođe je veoma teško povređena, dvije djevojčice zadobile su povrede ekstremiteta i vrata a mladić star oko 30 godina ima povrede grudnog koša. Šesta osoba, koja se nalazila u vozilu, nije povredjena – saopštio je Dragiša Aleksić, šef dežurne ekipe Hitne pomoći.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. avgust 2019. godine

Očevici nesreće kažu da je prizor bio strašan, ali da je za dlaku izbjegnuta još veća tragedija.

– Vozač “forda” je prije nego što je udario u zid, za dlaku promašio dva vozila koja su mu mu dolazila u susret u kojima su takođe bili Turci. Ljudi su se prestravili, zaustavili su kola i izašli da im priskoče u pomoć. Udarac je bio strašan, očigledno je da vozač nije uopšte kočio. Prednji deo vozila je potpuno uništen, a o silini udarca svedoči i to što im je prtljag odleteo na sve strane. Pritrčali smo da im pomognemo, svi su bili svesni ali očigledno teško povredjeni. Deca su plakala, ma užas jedan – kazao je jedan od radnika obližnjeg auto servisa.

Čitaj još:   PRONAŠLI SANELU I AMELU NESTALE U BEOGRADU: Djevojčice su dobro, evo gdje ih je otac našao...

Ovo je treći udes za protekla dva dana na istoj deonici. Crnu seriju započeo je juče oko 2.50 sati Turčin koji je vozilom “BMW”, u kojem mu je bila supruga i dvoje djece, sletio s kolovoza i pao na prugu…

Sinoć oko 18 sati u blizini sela Dolac, turski državljanin se sudario sa kamionom, i tom prilikom je povređeno petoro ljudi...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši