IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. septembar 2019. godine

Ovan suvišan, Bik na meti krađe, Blizanci ne odustaju, Rak izbjegava partnera, Lava partner obožava, Djevica otežava detaljima, Vagi teško sa suprotnim polom, Škorpija dosljedna, Strijelac mora da šarmira, Jarac popustljiv, Vodolija osjetljiva na kritike, Ribe zatvorene. Ovo je dnevni horoskop za 14. septembar 2019. godine.

OVAN

Pred vama je promjena koja može da bude veoma važna za vaš posao. Potrudite se da hrabro prihvatite nove mogućnosti. Ukoliko vam se dopada Vaga, sa njom ćete uspjeti da ostvarite pozitivne promjene. Kičma vam je osjetljiva.

BIK

Nije povoljan period za nov posao ili za bilo kakva ulaganja u ovom periodu. Očekuje vas faza koja je jako povoljna za flert i nova poznanstva. Ako već imate partnera, razmišljate o putovanju. Pazite na probleme sa jetrom.


BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati neke komplikacije koje se neće lako riješiti. Biće vam potrebna pomoć saradnika. Između vas i voljene osobe vlada atmosfera nezadovoljstva iz koje nije lako izaći. Pazite na krvotok.


RAK

Prekid poslovne saradnje bi mogao da vam donese neku štetu u poslovnom smislu. Pred vama je faza koja donosi novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi vezu sa vama. Problemi sa kožom i iritacijama.


LAV

Poslovni problemi se gomilaju kod vas i neće vam biti lako da sve održite pod svojom kontrolom. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko posla ta veza će biti komplikovana. Pad imuniteta je naglašen.

Čitaj još:   MISTERIJA: Merlinka, svirepo ubijena kod osnovne škole...

DJEVICA

Pred vama je dan koji može da bude veoma opušten ne biste trebali da imate previše posla. Nakon velikih promjena na ljubavnom polju dolazi faza stagnacije koja će vam neko vrijeme čak i prijati. Mogući su problemi sa aritmijom.


VAGA

Nije pretjerano povoljan dan za poslovno polje, neočekivano bi moglo da dođe do problema. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom pokušavate da nađete kompromis oko nekih važnih pitanja. Problemi sa varenjem.


ŠKORPIJA

Moguće je da nećete imati previše sreće oko pokretanja novog posla danas. Možete da očekujete da ćete postići kompromis sa voljenom osobom i da će se vaš odnos pokrenuti u dobrom pravcu. Mogući su problemi sa očima.


STRIJELAC

Očekuju vas nešto veći troškovi danas. Generalno vam posao ide slabije u ovom periodu. Možete da se oslonite na osobu koju volite, ona se u svakoj situaciji pokazala kao vaš iskren prijatelj. Preporuka je da posjetite nutricionistu.

JARAC

Danas ćete imati priliku za odmor. Možete da očekujete da ćete uživati u pozitivnim okolnostima na poslu. Prilično ste razdražljivi i sa voljenom osobom imate dosta problema. Težak vam je dan, odmarajte što više.


VODOLIJA

Napetost koja vas prati i nesigurnost koju osjećate se negativno odražavaju na vaše poslovno polje. Možete da se nadate novom sastanku sa osobom prema kojoj gajite osjećanja. Sem nervoze nema većih problema.

Čitaj još:   STIŽE KIJAMET: Pakleno vrijeme se sprema i totalni haos, kada tačno da se sklonite... (foto i video)


RIBE

Niste zadovoljni okolnostima na poslu i razmišljate o tome da pokrenete promjene na ovom polju. Niste spremni na kompromise kada je u pitanju ljubav i želite da sve bude onako kako ste vi zamislili. Problemi vezani za nervni sistem.

http://ibalkan.net

Komentariši