PROVJERENO: Miholjsko ljeto i narednih sedam dana…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U regionju juga Evrope ili na Balkanu će jutro biti svježe, uz ijretku pojavu magle, a u toku dana sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad prosjeka za ovo doba godine…

ISTANBUL: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti ponedeljak, 21: 10… 22: 52… PROVJERENO: Miholjsko ljeto i narednih sedam dana…

U Srbiji će jutro biti sveže, uz retku pojavu magle, a u toku dana sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad proseka za ovo doba godine.

Vjetar će biti slab, promjenljiv. Jutarnja temperatura u većini mijesta od 4 do 9 C, u Sarajevu i Hercegovini do 13 C. Najviša dnevna od 25 do 28 C, saopšto je Feseralni hidrometeorološki zavod.

Primijetili smo da PROLJEĆA I JESENI skoro da nema, ali to je tek POČETAK PROMjENE SVijETA kakvog poznajemo…

Čitaj još:   RATNI REPORTERI DIGLI SE NA NOGE, ZBOG HANDKEA: Christiane Amanpour, 'Bila sam tamo, svi znamo tko je kriv!' (foto)

Malo ko nije primjetio da nemamo više toliko razgraničena godišnja doba, te da se sve polako svodi na ljeto i zimu, kao i da nekada u toku jednog dana temperatura umije da se dratično promeni. Ovo su razlozi:

Prema najavama meteorologa pred nama je topao i ugodan vikend, a takve vremenske prilike će se nastaviti i početkom naredne sedmice.

Početkom naredne sedmice bit će sunčano uz malu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne očekuje se magla. Jutarnja temperatura kretat će se od 7 do 13, na jugu od 12 do 16, a dnevna od 23 do 28 stepeni…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši