Dnevni horoskop za 10. novembar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan uspješan, neprijatnosti za Bika, Blizanci odlučni, Rak pun energije, dobar dan za Lava, haos kod Djevica, Vaga uspješna, Škorpija bezvoljna, Strijelac preozbiljan, Jarac štedi, Vodolija troškari, a Ribe ne čeka baš najbolji dan. Ovo je dnevni horoskop za 10. novembar 2019. godine.

OVAN

Trudite se da pokrenete promjene na ovom polju ali vam neke stvari ne mogu doći sasvim lako. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da prema vama ima iskrena osjećanja. Nema većih problema sa zdravljem.


BIK

Moguće je da vam je motivacija na polju posla pozitivno naglašena i da ćete ostvariti dobre rezultate. Imate utisak da partner nije sasvim iskren prema vama i nekada se pitate kuda vaš odnos vodi. Povećajte unos magnezijuma.

BLIZANCI

Ne odustajete od svojih ideja iako trenutno nemate podršku. Znate da vrijedite i borićete se za sebe. Nije vam lako da se pomirite sa osobom iz prošlosti jer još postoje stvari koje niste spremni da oprostite. Prijaće vam fizička aktivnost.


RAK

Uz dovoljno kreativnosti biste lako mogli da ostvarite planove koje imate. Očekuje vas povoljan period. Imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se udvara. Nemojte da verujete u baš svaku reč. Nemojte da se forsirate previše.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 10. avgust 2019. godine


LAV

Nemate dovoljno strpljenja na poslovnom polju i lako možete da se upustite u svađe sa saradnicima. Trenutno niste zainteresovani za novu vezu. Birate samoću jer vam treba odmor sada. Povećajte unos kalcijuma.

DJEVICA

Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti ponuda za posao koji će vam jako odgovarati. Očekuje vas povoljan dan za komunikaciju sa osobom koja će pokazati da prema vama ima osjećanja. Poradite na boljoj koncentraciji.


VAGA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje ambicije na ovom polju. Pred vama je dobar period. Moguće je da razmišljate o braku sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi. Spremni ste za promjene. Imate višak energije!


ŠKORPIJA

Imate povjerenje u ljude sa kojima blisko sarađujete i zadovoljni ste odnosom koji ste ostvarili. Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja će biti šarmantna, otvorena i koja će biti dobra prema vama. Osjećate se sasvim dobro.


STRIJELAC

Slušajte svoju intuiciju i uspjećete da ostvarite ono što želite na ovom polju. Instinkt vas neće prevariti. Vrijeme je da odaberete osobu sa kojom ćete imati u planu zajedničku budućnost. Povedite računa o organima vida.

Čitaj još:   Bosanac u Đenovi registrovao 400 vozila: Izbjegao plaćanje kazni... (foto)


JARAC

Pojavile su vam se komplikacije u odnosu sa poslovnim saradnicima. Potrudite se da sve smireno rješavate. Pred vama je početak ljubavne veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Stres zbog posla vam donosi probleme.

VODOLIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom uspjećete da ostvarite planove koje ste zacrtali i bićete veoma zadovoljni. Možete da očekujete jako dobru atmosferu sa voljenom osobom. Dobro se slažete po svim pitanjima. Odlično se osjećate!


RIBE

Možete da očekujete veoma važna dešavanja kada je u pitanju polje posla. Povedite računa o svojoj koncentraciji. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko posla, ta veza će biti komplikovana. Manji bolovi u grlu.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši