Dnevni horoskop za 11. novembar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovnu posao na prvom mjestu, Biku treba pomoć, Blizanci prezauzeti, dobar dan za Raka, Lav u centru pažnje, Djevica raspoložena, Vagi stiže novac, Škorpija na putu prosperiteta, Strijelac entuzijastičan, Vodolija uspješna, a Ribama se smiješi zarada. Ovo je dnevni horoskop za 11. novembar 2019. godine.

OVAN

Potrudite se da se pokažete u najboljem svjetlu kada je u pitanju polje posla. Ostvarićete značajan uspjeh i pomak. Pred vama je povoljan dan za novo ljubavno poznanstvo koje bi kasnije moglo da vas vodi ka vezi. Zdravlje je dobro.

BIK

Na polju posla ćete imati neke oscilacije i probleme u narednom periodu. Očekuje vas dosta nekih nelagodnosti. Ako ste slobodni nema još promjena za vas na ovom polju. Zauzeti Bikovi se slažu sa partnerom. Problemi sa kičmom.

BLIZANCI

Možete da očekujete priliku da nađete neki novi, bolji posao kojim ćete generalno biti zadovoljni. Ljubavno polje vam je prilično promjenljivo postavljeno i dosta toga vas na ovom planu sada plaši. Problemi sa cirkulacijom.

RAK

Moguće je da ste nezadovoljni situacijom na poslovnom polju i ne osjećate se dobro jer niste još napredovali. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam uskoro pokazati da želi vezu sa vama. Osjećate se generalno dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. jul 2019. godine

LAV

Vama dolazi prilika da sklopite neke nove poslovne kontakte koji će vam biti prilično značajni. Pravite lijepe zajedničke planove sa osobom do koje vam je stalo. Možete da uživate na kraćem romantičnom putovanju. Odlično se osjećate.

DJEVICA

Moguće je da će biti nekih neočekivanih promjena na vašem poslovnom polju. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja je u prošlosti pokazivala da ima emocije ka vama. Moguća je vrtoglavica.

VAGA

Možete da očekujete da će vam se danas ukazati prilika da se zaposlite na radnom mjestu koje će vam odgovarati. Nova ljubav vas očekuje veoma uskoro. Iako se tome ne nadate sada, nova osoba će vam se pojaviti. Provjeravajte pritisak.

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan za polje zarade. Dan je odlično postavljen za razgovor sa voljenom osobom. Polako planirate zajedničku budućnost. Solidno zdravlje.

STRIJELAC

Na poslovnom putovanju vas očekuje poslovni uspjeh. Možete da se nadate dobrim preokretima na ovom polju. Novo poznanstvo koje se desilo kod vas budi jaka osjećanja. Spremni ste da se pokrenete. Pazite na osjetljive sinuse.

Čitaj još:   BRAVO, Ex bh. kapeten, Emir Spahić, prisjetio se tužnog momenta: Neka im je rahmet vječni, Krajišnici ljuti... (foto)

JARAC

Na poslovnom planu ćete uspjeti da ostvarite ono što želite i da budte zadovoljni postignutim rezultatima. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam biti značajna na duže staze u budućnosti. Pazite na višak kilograma.

VODOLIJA

Moguće je da ćete biti skloni brzopletim reakcijama kao i pravljenju grešaka na poslovnom polju. Rastrojeni ste i skloni pravljenju nesporazuma u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o osjetljivim očima.

RIBE

Moguće je da imate utisak da sa saradnicima ne nalazite lako zajednički jezik i da vas dosta toga opterećuje. Moguće je da će vam se ukazati prilika da voljenoj osobi pokažete iskrena osjećanja. Nesanica vas prati pa se ne osjećate dobro.

http://ibalkan.net


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši