Dnevni horoskop za 24. novembar 2019. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan upoznaje Strijelca, Biku potreban sport, Blizanci nespremni za promjene, dobra energija za Raka i Lava, Djevica poželjna, Vaga angažovana, iskušenje za Škorpiju, Jarac privržen porodici, Vodoliju muči nesanica, a Ribe moraju biti poslovnije. Ovo je dnevni horoskop za 24. novembar 2019. godine.

OVAN

Pred vama je dan u kom ćete imati više vremena za odmor. Posao vas sada ne opterećuje pretjerano. Povoljan je dan za flert. Očekuje vas period u kojem ćete imati prilike za nova poznanstva. Nemate probleme sa zdravljem.

BIK

Možete da se nadate sklapanju novog poslovnog ugovora koji će vam biti važan na duž staze u budućnosti. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da uloži više napora u to da vam veza napreduje. Posjetite stomatologa.

BLIZANCI

Sreća vas prati, možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete riješiti neke poslovne nestabilnosti. Uživate u osjećaju slobode koji imate i zadovoljni ste zbog toga. Odlično se osjećate i zdravlje je dobro.

RAK

Očekuje vas prilika da se pokrenete na polju posla. Možete da se nadate pozitivnim promjenama. Uskoro ćete imati šansu za početak veze sa osobom koja će vam se po nekim stvarima izdvajati od drugih. Osjećate se generalno dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 29. decembar 2018. godine

LAV

Sklapanje novog poslovnog ugovora bi moglo da bude veoma značajno za vas. Očekuje vas povoljan dan. Možete da se oslonite na partnera koji će pokazati da je spreman da bude uz vas bez obzira na sve. Problemi sa hormonima.

DJEVICA

Očekuje vas veliki broj obaveza, današnji dan bi mogao da vm bude prilično tenzičan. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete da prema njoj imate dobre i iskrene namjere i da ste spremni da joj se posvetite. Moguć je manji pad imuniteta.

VAGA

Pred vama je veoma povoljan dan za nova dešavanja i za nove poslovne projekte. Moguće je da ćete imati priliku za susret sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste da napravite prvi korak ka njoj. Odlično se osjećate!

ŠKORPIJA

Moguće je da nećete imati mogućnost da napravite previše poslovnih promjena danas. Ukoliko ste se upustili u neku neobaveznu vezu, očekuje vas period u kojm ćete se zbog toga pokajati na neki način. Izbjegavajte cigarete i alkohol.

Čitaj još:   NJENO VISOČANSTVO DJULSIJA!

STRIJELAC

Možete da očekujete odličan dan. Poslovne obaveze ćete završiti na najbolji mogući način i bićte zadovoljni. Voljena osoba vam je posvećena i lijepo vam je kada ste zajedno. Konačno ste našli sreću u ljubavi. Bavite se sportom.

JARAC

Dobićete neophodnu podršku od strane nadređenih i uspjećete da ostvarite napredovanje na ovom polju. Osoba koja vam se dopada je stidljiva i u početku vam može biti teško da ostvrite kontakt sa njom. Bez problema sa zdravljem.

VODOLIJA

Moguće je da imate više obaveza nego što ste očekivali i da ćete se duže vrijeme zadržati na poslu. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete početak nove ljubavne veze koja će za vas biti veoma značajna. Srčane smetnje su moguće.

RIBE

Očekuje vas povoljan dan za posao. Ukoliko planirate bilo kakve promjene uspjećete da ih realizujete. Bliži se početak veze na daljinu kod vas u narednom periodu. Slijedi vam poznanstvo. Manji problemi sa stomakom.

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *