UŽAS: Muž PRETUKAO ŽENU vilama, pa nakon toga POPIO OTROV?!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

V. M. (43) je navodno brutalno pretukao suprug M. M. (66), a nakon toga je popio otrov i preminuo…

– Muž me je iznenada s leđa udario vilama. Prvo sam pomislila da se šali, ali kad je ponovo krenuo na mene, shvatila sam da je vrag odneo šalu. Besomučno me je tukao po cijelom tijelu sve dok se drška nije polomila, ali se ni tada nije zaustavio. Zgrabio je motku i nastavio da me mlati – započela je ispovjest V. M. (43) iz sela Niševac kod Svrljiga, koju je, prema njenim riječima, brutalno pretukao suprug M. M. (66), pa se otrovao.

Zločinu je prethodila svađa supružnika koja je počela nakon što se M. M. razbolio.

– Bio je bijesan, nikad ga takvog nisam vidjela. Mislila sam da će me ubiti, glasno sam zapomagala i dozivala u pomoć. Udarao me je sve dok se nisam onesvjestila – kroz suze priča nesrećna žena.

Čitaj još:   OPASNO SE LJULJALO I TRESLO: Snažan zemljotres pogodio Tursku...

V. M. je ležala u lokvi krvi u šupi, a njen muž je popio otrov, otišao niz šljivik i nestao. Komšije koje su čule vapaje pritrčali su u pomoć i krenule u potragu za M.M.

– Tražili smo ga u polju, u dvorištu, raspitivali se kod rođaka, ali ga nigdje nije bilo. Tad smo otišli do staje, ali su vrata bila zabarikadirana. Ušli smo sa druge strane i čuli krkljanje. Išla mu je pjena na usta. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć, ali je on, nažalost, sljedećeg dana podlegao povredama – priča rođak.

Neutješna supruga dodaje da su M. M. i ona živeli u ljubavi i da suprug nikad nije digao ruku na nju. Međutim, sve se promijenilo prije dvije godine, kad se razbolio.

Čitaj još:   BEOGRAD, NUDI SPISAK, GLASANJA IZ DUBAJIA: IME zemlje, koja će vas IZNENADITI!!!

– Plašio se smrti, što se odražavalo na njegovu psihu. Često mi je prebacivao da moram da preuzmem teret i odgovornost za domaćinstvo. Jednog dana je povikao ”Ne mogu više ovako, ubiću tebe, pa sebe”. Iskreno, nikad nisam ni pomislila da je sposoban za tako nešto – plačući priča V. M.

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši