VIŠE NEGO, HAOS NA ULAZU SKUPŠTINE: Pokušaj da se uđe i vikanja “Razvaljuj mamu im j….”(foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prijee nego što su potrčali uz stepenice zgrade parlamenta, organizatori su poručili da su ošlobodili jednu instituciju, a da će osloboditi i druge…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovabja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 07: 12, 22: 55… VIŠE NEGO, HAOS NA ULAZU SKUPŠTINE: Pokušaj da se uđe i vikanja “Razvaljuj mamu im j….”(video)

Više učesnika protesta “1 od 5 miliona” probilo se do ulaznih vrata Skupštine Srbije na Trgu Nikole Pašića, i tom prilikom je došlo do guranja, dok je jedan demonstrant pokušao da jarbolom od zastave probije staklo na vratima, u čemu ga je spriječilo skupštinsko obezbJeđenje.

Među demonstrantioma na vratima Skupštine bio je i predsejdnik pokreta Dveri Boško Obradović.

Na video snimku se čuje da je Boško vikao “Razvaljuj, mamu im j….

Demonstranti su prethodno najavili ispred zgrade RTS da će doći u skupštinu da pokucaju na vrata da vide ima li koga unutra.

Čitaj još:   Erdogan BRUTALNO ODGOVORIO Trampu...

Među učesnicima večerašnjeg protesta bio je i Marko Bastać.

“Kao što smo kucali na vrata Rektorata, tako sad kucamo na vrata skupštine”, poručili su organizatori.

Veliki broj učesnika protesta i bio je na vratima zgrade parlamenta, noseći dvije zastave Srbije, a mobilnim telefonima snimali su ulaz u parlament.

Kada su došli ispred zgrade Skupštine Srbije, na stepenište je izašlo nekoliko pripadnika skupštinskog obezbjeđenja u civilu, koje ih je upozorilo da se ne penju dalje, ali oni su prošli pored njih.

Veći dio učesnika protesta je nastavio šetnju, dok je jedan deo na kratko još ostao ispred vrata parlamenta nakon čega su se pridružili koloni.

Oni su se potom uputili ka Terazijama, a protest je završen na Trgu Republike, gde su organizatori najavili da ni sledeći skup neće prijaviti policiji, ukoliko ne budu privedeni napadači na jednog od organizatora protesta Srđana Markovića.

Čitaj još:   Čanak poludio zbog Dodika: Lider LSV se osvrnuo na proteste u Banjaluci...

Organizatori su rekli da je ovo što se vidjelo večeras na protestu samo upozorenje...

Izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši