TEŠKA NESREĆA: Policajac, poginuo na licu mjesta… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policajac, poginuo je u teškj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima…

VRNJAČKA BANJA: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 08: 12, 13: 55…  TEŠKA NESREĆA: Policajac, udario u metalnu zaštitnu ogradu, poginuo na licu mjesta…  

Od zadobijenih povreda vozač “golfa” smrtno je stradao i na licu mijestu preminuo…

Policajac I.B. (37) poginuo je u teškj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u noći između subote i nedelje, oko pola sata poslije ponoći, u mjestu Štulac nedaleko od Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo- Kruševac.

Nesreća se dogodila kada je I.B. krećući se svojim “golfom” prema Kraljevu iz još neutvrđenih razloga udario u metalnu zaštitnu ogradu kraj puta. Njegove dvije saputnice zadobile su lakše povrede.

Od zadobijenih povreda vozač “golfa” je na mjestu preminuo, dok su njegove saputnice, jedna sa teritorije Vrnjačke Banje, a druga sa teritorije varošice Ušće u klisuri Ibra, zbog lakših povreda i pretpljenog šoka preventivno zbrinute u Opštoj bolnici Studenica u Kraljevu.

Čitaj još:   EDISOVA SESTRA NIJE HTJELA NI IME DA IZGOVORI BRATOVE LJUBAVNICE "TO JE SVE SAMO NE LJUBAV!" (video)

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj dionici puta bio u višesatnom prekidu, a više detalja pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši