IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI O UBISTVU MOMKA IZ SRBİJE: UBILI GA ZEMLJACI ZBOG PARČETA PICE…

Nikola Kosanić iz okoline Sopota pretučen je nasmrt u Bratislavi kad su ga posle rasprave u redu ispred kioska brze hrane napali momci takođe porijeklom iz Srbije

Nikola Kosanić (22) iz okoline Sopota ubijen je u nedelju rano ujutru u Bratislavi, kada ga je grupa momaka, koji su najverovatnije takođe Srbi, pretukla do smrti posle svađe u redu za picu u jednom kiosku u centru grada.

Kako su prenijeli slovački mediji, u toku je potraga za trojicom napadača koji su Kosanića udarali u glavu dok nije umro.

– Pretpostavlja se da je riječ o muškarcima starosti između 20 i 35 godina, koji takođe govore srpski jezik. Ubistvo se desilo oko pet sati ujutru, na trgu ispred glavne pošte – prenijeli su slovački mediji.

Kako saznajemo, Nikola je u nedelju uveče, prije kobnog događaja, bio u kafiću sa drugom. – Kada su krenuli kući, svratili su u jedan kiosk gdje se prodaje pica kako bi jeli. Tu su bila i neka četiri momka koja su pričala srpski jezik sa južnjačkim naglaskom.

Dok su stajali u redu za hranu, ta četvorica su počela nešto da dobacuju Nikoli i njegovom drugu i da ih provociraju. Ne znamo da li je povod bio dug red za picu ili nešto drugo – ispričao je za Kurir jedan prijatelj ubijenog mladića.

Čitaj još:   Srpskom patrijarhu Irineju, Crnogorci zabranili ili dozvoliti ulazak u državu???

Napadače koji su, kako to tvrde Nikolini prijatelji, napali Nikolu bez razloga snimile su sigurnosne kamere.

– Sam čin ubistva nije snimljen, ali su napadači snimljeni neposredno prije zločina u piceriji i jednom kafiću. Na snimcima se vidi kako se klate dok jedu picu, pa se pretpostavlja da su bili pod dejstvom alkohola – preneli su mediji.

OTIŠAO JE PRIJE 20 DANA, NEŠTO GA JE VUKLO TAMO

Ubijeni Nikola Kosanić otišao je u Slovačku prije samo dvadesetak dana. – On je u novembru proslavio rođendan i onda otišao u Bratislavu da radi na građevini. I ranije je odlazio nekoliko puta i vraćao se. Poslednji put otišao je nakratko i, eto, bilo je kobno. Nešto ga je vuklo da ode tamo, iako su neki njegovi drugovi ostali ovde. Išao je da zaradi koji dinar da bi obezbjedio bolji život sebi i porodici, a nastradao je zbog bahatih ljudi, ni kriv ni dužan – rekao je jedan Kosanićev prijatelj.

Čitaj još:   DRAMA U CENTRU GRADA: Učenik pokušao da se ubije...

izvor: Kurir.rs/ Jelena Rafailović  Foto:  Screenshot, Privatna Arhiva

BIJE ŽENU U STANU PORED MOG: Slavica podijelila UZNEMIRUJUĆI SNIMAK iz komšiluka! (foto)

Pjevačica odmah reagovala... BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 12.05.2021…00.24…  BIJE Read more

KENAN Strujić- Harbić: Bolna je činjenica da se nasilje u Al- Qudsu dešava baš u ramazanu… (foto i video)

Bošnjačka stranka najoštrije osuđuje posljednja dešavanja u Al- Qudsu (Jerusalemu) Read more

Komentariši