SVE POVEZAO SA EDISOM: Izgovorio rečenicu, koju mnogi muškarci ne bi bez stida kazali (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Izolovao se u sobi sa izolaciju, kada su ga intervjuisali, a društvo su mu pravile…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12: 12, 10: 25… SVE POVEZAO SA EDISOM: Izgovorio rečenicu koju mnogi muškarci ne bi, bez imalo stida kazao (video)

Vladimir Tomović izolovao se u sobi sa izolaciju sa Milicom Kemez, koja ga je intervjuisala, a društvo su im pravile Jelena Pešić i Mina Vrbaški.

Na jedno od pitanja na koje je Vladimir trebalo da odgovori je da li misli da je Dragana Mitar zaljubljena u njega i na koji način mu pokazuje svoja osjećanja. Tomović je iznenadio svoje cimerke odgovorom.

– Mislim da je zaljubljena, a to mi pokazuje tako što me ignoriše. Kud ćeš većeg dokaza ljubavi, nego kada te neko ignoriše – rekao je Vladimir.

Čitaj još:   Filip Mijatov razvaljivao vrata, pokušao da pobjegne iz "Zadruge 3" poslije samo 2 dana! (foto i video)

Potom je prokomentarisao mišljenje svoje majke, kao i to šta mu se kod Dragane najviše dopada.

– Izbor moje žene neće biti izbor moje majke, već moj. Uvijek sam govorio da žena koju izaberem mora da poštuje moju majku, ne mora da je voli – objasnio je Tomović.

Tomović je odgovorio na pitanje da li smatra da je njegov suparnik Edis Fetić bolji frajer od njega.

– Da, mislim. Pa ti si mi rekla da je bolji frajer od mene – rekao je Tomović, a potom je objasnio šta mu se najviše dopada kod Dragane Mitar.

– Najviše mi se sviđa što je staložena i mirna, ne unosi nemir u tijelo, moj duh, koja me ne uznemirava, što iz svake situacije izađe staložena. Zavidim staloženim ljudima – objasnio je Tomović.

Čitaj još:   SRAMOTA: Edis pred kamerama, ispipao Draganu, grizao, hvatao a onda tvrdio i da nisu imali neku vrelu akciju... (foto i video)

Pogledajte šta je još otkriveno u ovom razgovoru:

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši