IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZILHA, VRAĆA UDARAC: Osmislila plan, kako da se osveti Edisu i Dragani, želi da iskoristi… (foto)

PREVARENA Zilha FETIĆ odlučila da se revanšira…

NOVI PAZAR: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 22. 01. 2020… 21: 31…  ZILHA, VRAĆA UDARAC: Osmislila plan, kako da se osveti Edisu i Dragani, želi da iskoristi…

Iako ne želi da se oglašava u medijima, supruga Edisa Fetića i te kako intrigira na Instagramu…

Naime, čim je Vladimir Tomović diskvalifikovan iz rijalitija, Zilha ga je zapratila, međutim, kada je shvatila da su to pratioci počeli da šire i da će se to saznati i pojaviti u medijima, ona ga je otpratila.

Zilha navodno ima plan kojim želi da se osveti Dragani Mitar koja joj je otela muža i uništila porodicu…

“Zilha mudro ćuti i tek ponekad objavi neki citat na Instgramu kojim jasno svima stavlja do zanja da je i te kako povređena i razočarana u muža koji je javno vara i ne brine nimalo o njenim emocijama.” – započinje izvor i dodaje:

“Zato je riješila da se Dragani osveti za sve!

Povjerila se bliskim prijateljicama da će kako zna i umije da nekoga iz ZADRUGE 3, već je to htJela da učini preko Instagrama, ali ga je ipak otpratila da ne bude sve providno.

Uglavnom, ona je s njim sa nekim koji je izašao i izbačen iz rijaletija uspostavila, navodno, komununikaciju, a ide ka tome da ga osvoji i da se na taj način osveti Dragani, ali i Edisu, koji, iako mudro ćuti, u sebi se jede, budući da se Dragana javno vaćarila sa Tomovićem i umalo nije pala na njega.

Čitaj još:   KRVAVI TRIPOLI: Tenkovi na ulicama, leševi na sve strane, stradale brojne osobe (video)

To je za Edisa užasno poniženje jer on sebe smatra alfa mužijakom koji ima svoj harem, a ženama ne dozvoljava da ga varaju.” – objašnjava izvor i dodaje:

“Zilha je i Pavla Jovanovića zapratila, to je takođe Draganin bivši, tako da sigurno razrađuje taktiku da se svima osveti” – završava izvor, a Pavle potvrđuje:

“Da, istina je da me je Zilha prva zapratila. Ne znamo se lično, ali smo komunicirali preko poruka.” – rekao je Pavle, ali nije želio da otkrije o čemu su pričali…

izvor agencije

Komentariši