Srbi “ludi” za bugarkama: BLIZU IM, A HVALE IH DA JE SVE “POVOLJNO” skoro pa džabe… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Noćne dame rade u prosjeku pet dana i za to vrijeme usluže oko 10- tak mušterija…

NIŠ: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 26.02. 2020… 13: 55… Srbi “ludi” za bugarkama: BLIZU IM, A HVALE IH DA JE SVE “POVOLJNO” skoro pa džabe… (foto)

Muškarci s juga Srbije, otkad je u Bugarskoj prostitucija legalizovana, sve češće organizovano odlaze u komšijsku zemlju kako bi koristili usluge lokalnih “prodavačica ljubavi”

Srbi s juga, od Niša do Vranja, kažu da su im usluge “povoljne”. Prema zvaničnim podacima, seksualno zadovoljstvo za novac u toj zemlji pruža oko 20.000 žena. Rade u prosjeku pet dana i za to vrijeme usluže oko 10 mušterija.

Prema riječima Miroslava L. (39) iz Niša, sa Bugarkama ima cjenkanja i ubjeđivanja, ali na kraju svi budu zadovoljni.

Čitaj još:   Kosovski premijer OTVORENO I SUVERENO: „Otvaramo granicu sa Albanijom“...

“Cene se nisu menjale godinama, a sve zavisi od toga da li prostitutku pokupite na ulici ili imate ugovoren seks s njom u stanu. Ako ste odlučili da imate ‘seks s nogu’, onda pripremite od sedam do 15 evra. Međutim, ako volite da se raskomotite u krevetu, cene se kreću od 30 do 200 eura”, rekao je Miroslav.

Isti lik slobodno kaže da njegovi prijatelji u Bugarsku odlaze uglavnom vikendom i dodaje da takav vid provoda postaje sve popularniji.

Prema njegovim riječima, ima i turističkih agencija koje organizuju odlaske u Bugarsku, ali za sada to niko ne oglašava javno, već je sve to preporuka – od usta do usta.

“Javna je tajna da čitav jug Srbije ide u Bugarsku zbog seksa. Ima tu i biznismena, koji unajmljuju njihove elitne prostitutke”, dodao je.

Čitaj još:   World Music Festival Zeman pun pogodak

Psihijatar i seksolog Jovan Marić kaže za “Alo” da nije čudno što su Srbi “poludjeli” za bugarskim prostitutkama, jer nauka pokazuje da upravo s tom nacijom imaju sličan genetski materijal…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});