IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR : ZADAVIO MLADIĆA PA BACIO U RIJEKU…

Zagrebačka policija danas je potvrdila da je tijelo nedavno pronađeno u rijeci Savi, istočno od Zagreba, 21-godišnjak zbog čijeg je ubojstva uhićen 19-godišnji Osječanin.

Za to ubistvo policija je 23. marta osumnjičila 19-godišnjaka kojega tereti da je na zasad neutvrđen način ubio dvije godine starijeg poznanika i potom njegovo tijelo bacio u rijeku.

Osumnjičeni je prema tvrdnjama policije 7. marta oko 17 sati doputovao iz Osijeka u Zagreb nakon čega se uputio na nasip u blizini naselja Prečko odakle je s mobitela nazvao žrtvu koju od ranije kratko poznaje i pozvao ga da dođe na to mjesto.

Na njegov poziv 21-godišnjak je ubrzo došao do nasipa, a nakon kraćeg razgovora spustili su se do obale rijeke Save gdje je 19-godišnjak, na za sada neutvrđen način, ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo tijelo bacio u rijeku, utvrdila je policija.

Čitaj još:   STRAVIČNA TRAGEDIJA U BiH: ŠAMPION u kick-boksu DŽEMAL ubijen u buregdžinici

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 19-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i protiv njega je podnesena krivična prijava.

Pet dana kasnije 28. ožujka oko 14:30 sati u Strmcu Bukevskom je prolaznik uočio tijelo i to dojavio policiji.

Nakon obdukcije u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku policija je izvijestila da je u ponedjeljak 30. ožujka potvrđeno da se radi o ubijenom 21-godišnjaku.

izvor: Index.hr