U SJENICI LJEKARI IZ TREĆE SMJENE DOLAZE U PRVU… 30 ljekara zaraženo… situacija u Novom Pazaru ne jenjava…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U Domu zdravlja u Sjenici od 230 zaposlenih, 30 ljekara zaraženo, 3 medicinske sestre, svi internisti. Ljekari iz treće smjene dolaze u prvu, na udaru su i na izmaku snaga”

U jutarnjem programu “Probudi se”, koji se emituje svakog jutra na Novoj S, prikazan je prilog iz Novog Pazara u kojem je reporterka Žana Bulajić otkrila kakva je trenutno situacija u gradu koji je žarište korone.

“Situacija ne jenjava, 200 oboljelih se svakog dana javi u bolnice, imaju upale pluća, bolove… Ispred Domova zdravlja smo gledali kako ljudi dolaze na 10, 15 minuta. Problem je što su i ljekari zaraženi. U Domu zdravlja u Sjenici od 230 zaposlenih, 30 ljekara zaraženo, 3 medicinske sestre, svi internisti. Ljekari iz treće smjene dolaze u prvu, na udaru su i na izmaku snaga”, rekla je ona.

Čitaj još:   DRAMA U NJEMAČKOJ: Pomahnitali državljanin Srbije izbo bivšu ženu pred trogodišnjim djetetom, a kad je ugledao komšiju u stanu…

Onda se osvrnula na priče da se prikrivaju podaci o broju umrlih, a sagovornik joj je bio Rasim Ljajić.

“Zašto bi neko krio podatke? Kako ovde možete da prikrijete broj onih koji su preminuli? To ne možete i da hoćete. To bi bio najveći greh prema tim porodicama, ne znam zaista šta imamo od toga. Odgovornost treba da se traži i da je jedan preminuo”, izjavio je Ljajić.

izvor: nova.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});