IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JADRANKA Barjaktarović: NEĆU NIKOME DA SE IZVINjAVAM ZBOG PJESME “Ne može nam niko ništa, JAČI SMO OD SRBIJE…” (foto i video)

Folk pjevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti beogradskih tabloida nakon nastupa u nedjelju navečer u Podgorici.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem je veliki turbofolk hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, otpjevala sa izmijenjenim tekstom pa se holom gdje je nastupala orilo “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”.

“Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organiziran na Trgu nezavisnosti. Oni su tako pjevali i mene je očigledno ponijela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka, volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razumije neka razumije, ko neće, neću nikom da se izvinjavam”, rekla je Jadranka Barjaktarević, koja je inače iz Berana, a živi u Beogradu.

Čitaj još:   KRATKA ANALIZA NIČEGA- RUKOLJUBA

izvor: radiosarajevo.ba

SKANDAL: JADRANKA BARJAKTAROVIĆ VRAĆENA SA SRPSKE GRANICE (video)

Pjevačica Jadranka Barjaktarović prije nekoliko dana krenula je automobilom iz Crne Gore Read more

Jadranke Barjaktarović: PRIHVATILA SAM IZVINJENJE…

Pjevačica Jadranka Barjaktarović obavijestila je javnost da je na Sudu Read more