IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. novembar 2020. godine…

Dobar dan za Ovna, Bik traži savjet, Blizanci brzopleti, Rak neshvaćen, Lav uspješan, Djevica precizna, Vaga konfliktna, Škorpija kreativna, Strijelac ambiciozan, Jarcu sve ide po planu , Vodolija hladna, a Ribe reuma. Ovo je dnevni horoskop za 19. novembar 2020. godine.

OVAN

Diskretno koristite poslovna poznanstva za dobijanje informacija. One su vam jako bitne za dalji razvoj posla. Zaljubljeni ste i prezadovoljni vezom. Svjesni ste da ste zreli za dalji razvoj veze. Nervozni ste.

BIK

U potrazi ste za finansijskom inekcijom. Razgovori prolaze dosta loše i druga strana odbija da vam pozajmi novac. Imate simpatiju, ali ne žurite da uđete u vezu. Želite da je prvo bolje upoznate. Utučeni ste.

BLIZANCI

Saradnja sa inostranim saradnicima odlično napreduje, mada imate utisak da nisu u potpunosti otvoreni prema vama. Emotivno ste neispunjeni. Nedostaje vam pažnja partnerke. Mogući su problemi sa bešikom.

RAK

Poslovnim obavezama pristupate na krajnje ozbiljan način. Priliv finansija pozitivno utječe na vaš radni elan. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Nedostaje vam osjećaj da ste emotivno ispunjeni. Pripazite na ishranu.

LAV

Na poslu je atmosfera turobna. Vi jedini vjerujete da napor nije uzaludan i da ćete postići željene rezultate. Emotivno ste ispunjeni. Mislite da ste donijeli najbolju odluku izabirom partnera. Osjećate se dobro.

Čitaj još:   KIJEV:UKRAJINA IMA NOVOG PREDSJEDNIKA...

DJEVICA

Ne uspjevate da uspostavite harmoničnu komunikaciju sa kolegama. Svako insistira na svojoj ideji i ne želi da prizna kvalitete drugih idejnih rješenja. Održavate kontakt na daljinu sa simpatijom. Neopušteni ste.

VAGA

Dobijate novu poslovnu ponudu. Kako ste zadovoljni sadašnjim poslom i finansijama nova ponuda vas uošte ne privlači. Pravite ljubomornu scenu partneru čime ga samo distancirate od sebe. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Puni ste pozitivni energije i rješeni da neke projekte koji su se odužili konačno privedete kraju. U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u ljubavi i strasti. Kod muškaraca je osjetljiv urogenitalni trakt, kod žena bubrezi.

STRIJELAC

Niste u potpunosti zadovoljni situacijom na poslu. Očekivali ste da neke obaveze odradite na brzinu, ali se ispostavlja da ipak morate da posvetite više pažnje i vremena. Uživate u stabilnom braku. Vrijeme je za posjetu ginekologu.

JARAC

Kao ljubitelj reda, rada i discipline smeta vam iznenadna promjena poslovnih planova. Emotivna sfera je u blokadi. Niti vas neko zanima, niti vi nekog. Nervi su osjetljivi tako da je moguće ispadanje iz takta.

VODOLIJA

Nezadovoljni ste procesom rada. Smatrate da je potrebna modernizacija. Očekuje vas novo poznanstvo preko posla. Druga strana ostavlja odličan utisak tako da se raspitujete kod kolega. Osjećate se dobro.

Čitaj još:   SLAVLJE U PORODICI: EDISOVA žena objavila - SIN je u pitanju! A UGOVOR za "ZADRUGU" POTPISAN?

RIBE

Posao se odvija normalno, bez zastoja i stresa. Prija vam rad u opuštenoj radnoj atmosferi. Zaljubljeni ste u bračnog partnera kao i prvog dana. Partner vam daje osjećaj sigurnosti i zaštite. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 17. januar 2020.godine…

Ovnu slijede komplikacije, lavu idu dobre vijesti , jarac ima Read more

CRNOGORCI ISTORISKI NISU NAUČILI: Da imaju dva “vladara” (foto)

Namjere su prvo pokazivale da će saradnja između predsjednika Crne Read more