IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. novembar 2020. godine

Ovan brzoplet, Bik se zadužuje, Blizanci uspješni, Rak previše radi, Lav nervozan, Djevica zarađuje, Vaga misli na nekog dalekog, Škorpija se ne snalazi, Strijelac ima dobar dan, Vodolija pod pritiskom, Ribe previše dobre. Ovo je dnevni horoskop za 20. novembar 2020. godine.

OVAN

Spoljni saradnik prekida poslovnu saradnju. To ste i očekivali pa mirno prihvatate njegovu odluku. Zaljubljeni ste, a voljena osoba je nervozna. Pokušavate da je opustite. Mogući su problemi sa stomakom na nervnoj bazi.

BIK

U potpunom ste raskoraku da nadređenom osobom. Imate utisak da će ideje druge strane samo da unazade poslovni proces. Ne uspjeva vam da sa partnerom postignete dogovor zbog obostrane tvrdoglavosti. Mogući su problemi sa grlom.

BLIZANCI

Posao se ne odvija na najbolji mogući način pa vam nadređena osoba daje određene sugestije jer želi da vam pomogne. Niste zadovoljni vezom. Potrebna vam je pažnja koju vam partner ne pruža. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

RAK

Zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom i naročito saradnjom sa inostranim saradnicima. Imate blokadu da pokažete emocije. Simpatija zbog toga misli da vam se ne dopada. Stomak je osjetljiv.

LAV

Ambiciozni ste u finansijskom smislu. Zanimaju vas prvenstveno obaveze koje donose novac. Zaintrigirani ste za osobu ali niste sigurni kakav ona ima stav prema vama. Pripazite na hranu zbog kamena u žučnoj kesi.

Čitaj još:   KO JE SRĐAN NOGO ULTRADESNIČAR: Ima poslaničku platu sad bi da NAPADNE SKUPŠTINU PEJNT- BOLOM... (foto i video)

DJEVICA

Gubite živce zbog loše poslovne saradnje i sa zadovoljstvom je prekidate. Usamljeni ste. Brine vas što ne možete da nađete odgovarajućeg partnera. Emotivno ste ranjivi. Tužni ste i neraspoloženi.

VAGA

Fokusirani ste na postizanje novog poslovnog sporazuma. Komunikacija se odvija u željnom smjeru. Iritiraju vas partnerovi stavovi i izbjegavate komunikaciju sa njim. Zadovoljni ste zdravstvenim stanjem.

ŠKORPIJA

Ne uspjevate da riješite probleme na poslu zbog čega se osjećate frustrirano. Zadovoljni ste emotivnoj sferom. Partner vam pruža osjećaj zaštite i emotivne stabilnosti. Mogući su problemi sa urogenitalnim sistemom.

STRIJELAC

Preokupirani ste lošom finansijskom situacijom. Brinete kako da povećate izvor prihoda. Poslovne obaveze obavljate rutinski. Usamljeni ste, ali strpljivo čekate pravog partnera. Stomak je osjetljiv.

JARAC

Očekujete priliv finansija ali dobijate informaciju da do toga neće doći. Jako ste zabrinuti zbog para. Posao radite bez volje. Ne prija vam samoća. Priželjkujete stabilan emotivan odnos. Skloni ste neraspoloženju.

VODOLIJA

Posao kasni sa realizacijom, tako da kasne i finansije. Prilično ste pod stresom zbog toga. Komunikacija sa partnerom je loša. Smeta vam što se ne razumijete. Mogući su problemi sa cirkulacijo tj. hladnoća perifernih organa.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. avgust 2019. godine...

RIBE

Posao se normalno odvija. Jedino što vas brine su finansije. Smatrate da trud nije adekvatno plaćen. Bračnog partnera brinu finansije. Pokušavate da ga umirite mada i sami znate da je situacija loša. Zdravlje je odlično.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 17. januar 2020.godine…

Ovnu slijede komplikacije, lavu idu dobre vijesti , jarac ima Read more

CRNOGORCI ISTORISKI NISU NAUČILI: Da imaju dva “vladara” (foto)

Namjere su prvo pokazivale da će saradnja između predsjednika Crne Read more