IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GLUMILI SU OCA I SINA: EVO KAKO SE Senad halalio od Izeta… (foto i video)

SENAD Bašić, je sa Mustafom Nadarevićem glumio i u seriji “Lud, zbunjen, normalan”, duboko potrešen viješću o smrti glumačkog velikana njegovog prijatelja…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 22.11.2020…20: 40… GLUMILI SU OCA I SINA: EVO KAKO SE Senad halalio od Izeta… (foto i video)

EVO KAKO SE PRISJEĆA SENAD Bašić, koji se sjeća i Mustafe Nadarevića a i kako je glumio u seriji “Lud, zbunjen, normalan”, duboko je potrešen viješću o smrti glumačkog velikana i njegovog prijatelja.

– Čak sam i kao student snimio svoj prvi film, dok je u njemu i glumio Mustafa Nadarević, bio je to „Posljednji skretničar“. Nas dvojica smo toliko toga zajedno radili, i toliko toga sam naučio od Mustafe.Rahmet mu duši, pamtit će ga generacije i generacije– rekao je Bašić.

Ističe da je odlazak Nadarevića ogroman gubitak za regionalno glumište.

Čitaj još:   Jerusalem: Grupa jevrejskih fanatika u pratnji policije upala u džamiju Al- Aksa... (foto i video)

– Svoje najbolje uloge Mustafa je o stvario u BiH, počevši i od “Mirisa dunja”, Mirze Idrizovića pa nadalje. On kao da je bio čak i pupčanom vrpcom vezan za Bosnu. Njemu je Bosna bila prava majka- veoma je i emotivno govori SENAD Bašić...

http://ibalkan.net

POGLEDAJTE Bruku i sramotu: Natalija Nilević i njeni video zapisi… (foto i video)

(PREUZETO) Portal Aktuelno donosi pojedine video zapise koje je Nilević Read more

PROLJEĆE U JANUARU, ALI NE ZADUGO: Vrijeme u narednih nekoliko dana… (foto)

Umjerena oblačnost i sunčanije, a najviša dnevna između 4 i Read more