IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORBA PROTIV KORONE: Puste ulice Berlina… (foto i video)

U Njemačkoj je zbog epidemiološke situacije uveden niz mjera kako bi se a i spriječilo širenje zaraze, tako da i mnoge ulice pa samim tim i druga mjesta koja inače vrve turistima, ovaj put, prazni…

BERLIN: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak23.XI… 12: 49 …  BORBA PROTIV KORONE: Puste ulice Berlina… (foto i video)

Pogoršana epidemiološka situacija u Njemačkoj i Španiji pa i diljerm u Evropi dovela do uvođenja mjera na sprečavanju širenja koronavirusa.

U Madridu mnogi ljudi koriste maske kako bi spriječili širenje virusa, a u restoranima je ograničen broj mjesta na kojima gosti mogu sjediti.

U Španiji je zaraza koronavirusom potvrđena kod 1.589.219 osoba, a registrirano je 42.619 smrtnih slučajeva. U Njemačkoj je zbog otežane epidemiološke situacije uveden niz mjera kako bi se spriječilo širenje zaraze, tako da su i mnoge ulice pa samim tim i druga mjesta koja inače vrve turistima, ovaj put, prazni.

Čak i na metro stanicama, koje inače vrve prolaznicima, moguće je vidjeti veoma mali broj ljudi. Zaraza koronavirusom u Njemačkoj je potvrđena kod 932.111 osoba, dok su od posljedica zaraze umrle 14.343.

Čitaj još:   DETALJI O PUCNJAVI U NOVOM PAZARU! BRAĆA PUCALA NA BIVŠEG PRIJATELJA A RANJENA ŽENA SLUČAJNI PROLAZNIK

Izvor agencije AP

Dnevni horoskop za 16. januar 2021. godine

Ovan uznemiren, Bik ima sreće u ljubavi, Blizanci bez snage, Read more

NAJNOVIJA VIJEST: POTVRĐENO, ČEDA NEMA TUMOR?

Različite informacije o zdravlju lidera LDP Čedomira Jovanovića danima se smjenjuju Read more