IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 23. nobembar 2020. godine

Ovan kreativan, Bik zaljubljen, Blizancima fali odmor, Raku dobri poslovni aspekti, Lav entuzijastičan, Djevici treba promjena, Vaga kooperativna, Škorpiji treba savjet, Strijelac neodlučan, Jarac napet, Vodolija egocentrična, a Ribama stiže novac. Ovo je dnevni horoskop za danas 23. novembar 2020. godine.

OVAN

Puni ste samopouzdanja, vrijedni i ambiciozni. Konačno riješavate probleme koje ste ranije izbjegavali i smatrali drugorazrednim. Emotivan odnos je u krizi. Ni vi ni druga strana se ne trudite da ga popravi. Moguća je glavobolja.

BIK

Uživate u poslu. Jasno ste formulisali ciljeve i sada sigurnim koracima idete ka njima. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Veza je ušla u rutinu i nema uzbuđenja. Mogući su problemi sa alergijama.

BLIZANCI

Ulažete maksimum napora u poslovne obaveze. Razočarani ste jer su rezultati manji od očekivanih. Partner smatra da odnos treba da pređe na viši nivo. Slažete se sa time. Mogući su problemi sa pritiskom.

RAK

Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim poslovnim partnerima. Emotivno ste u procjepu. Potreban vam je stabilan odnos, ali druga strana kao da stalno čini stvrari koje vam ne prijaju. Osjećate se dobro.

LAV

Prezadovoljni ste poslovnim rezultatima naročito što ste vi idejni tvorac istih. Zadovoljni ste emotivno. Produbljujete novo poznanstvo i shvatate da imate mnogo toga zajedničkog. Osjećate se tromo i umorno.

Čitaj još:   ŠTA JE Opasnije od mobilnog telefona, tokom grmljavine…

DJEVICA

Zabrinuti ste zbog stagnacije u polju posla. Razmišljate šta da uradite da bi pokrenuli posao. Emotivno ste ispunjeni. Partner pruža punu podršku što vam jako puno znači. Pritisak je sklon oscilacijama.

VAGA

Vaša inteligencija i šarm daju odlične rezultate. Na poslovnom sastanku postižete dogovor kojim ste u potpunosti zadovoljni. Emotivno ste nezadovoljni, ali odlažete razgovor o problemima sa partnerom. Moguća je alergija.

ŠKORPIJA

Pokušavate da nađete rješenje za postojeće probleme, ali ne uspjevate u tome. Emotivno ste prezadovoljni. Žao vam je što voljenu osobu niste sreli dok ste bili slobodni. Kondicija vam je slaba.

STRIJELAC

Odličan je dan za poslovni razgovor. Ostavljate povoljan utisak. Vi ste zainteresovani za novi posao više nego što pokazujete. U emotivnoj sferi nema novih dešavanja niti vas to zanima. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Sa nostalgijom razmišljate o starim poslovnim partnerima. Pitate se da li je moguća obnova saradnje. Emotivno ste zadovoljni. Slobodno vrijeme posvećujte u potpunosti partnerki. Mogući su problemi sa pritiskom.

VODOLIJA

Saradnja sa kolegama je na zadovoljavajućem nivou. Opušteni ste jer se posao odvija baš kao što je i planirano. Odnos sa partnerom je zahladnio i to se manifestuje kroz nedostatak komunikacije. Umorni ste.

RIBE

Poslovne obaveze su vas prilično istrošile, ali ste svjesni da ste mnogo toga uradili. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom pa eskivirate sastanak. U fizičkom smislu ste jako umorni i potreban vam je odmor.

http://ibalkan.net

Čitaj još:   DOSJETILI SE: Napuštaju BiH državi ostavljaju kredite... (foto)
NAJNOVIJA VIJEST: POTVRĐENO, ČEDA NEMA TUMOR?

Različite informacije o zdravlju lidera LDP Čedomira Jovanovića danima se smjenjuju Read more

REDŽEP TAYIP Erdogan javno primio vakcinu protiv koronavirusa… (foto i video)

Nakon vakcinacije, Tayip Erdogan je u izjavi za medije naglasio Read more

ITALIJA TREPERI: Sudi se najkrvoločnijoj mafiji, a vlada se ljulja… (foto)

Koronavirus, raspad vladajuće koalicije i historijsko suđenje Ndrangeti- rijetki su Read more