IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REUF BAJROVIĆ: Mrze ga Čovićevi jurišnici, zovu fašistom, Šešeljom i razbojnikom… (foto i video)

Bošnjački radikal i hrvatofob Reuf Bajrović ovo je prva rečenica a kojom je i privatni medijski servis Dragana Čovića HMS počeo tekst o Reufu Bajroviću, bivšem federalnom ministru i analitičaru…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak 23.XI… 13: 49 … REUF BAJROVIĆ: Mrze ga Čovićevi jurišnici, zovu fašistom, Šešeljom i razbojnikom… (foto i video)

Čoviću se ne smije dati Izborni zakon. Nakon izbora 2022.godine treba mu uzeti Predsjedništvo Dom naroda- kazao je trbuhozborac bošnjačke politike Reuf Bajrović, pišu Čovićevi medijski jurišnici.

U samo desetak redova Bajrovića su toliko izvrijeđali i etiketirali, da je riječ “mržnja” prema jednom čovjeku, kojom su pisali tekst koji vam prenosimo, nedovoljna da opiše njihovo “psihičko stanje”.

Tekst o Reufu Bajroviću mogao je izaći iz pera samo, zaista istih “bolesnih umova”.

Bajrović koji govori što većina bošnjačkih političara misli, redovito se dobija udarni prostor u mnogim sarajevskim medijima, trbuhozborac bošnjačke hegemonističke politike, kao što ga je nekada ratni huškač Vojislav Šešelj dobijao u beogradskim, u vrijeme vladavine Slobodana Miloševića. Bajrović je s Hadžifejzovićem pred brojnim TV auditorijem razrađivao planove o tome “šta će sa Srbima” kada završe s Hrvatima i kako napraviti državu u kojoj će vladati “demokratska većina”, to jest Bošnjaci jer je po njemu sve drugo aparthid.

Mora se priznati da je Bajrović, s crnom maskom na licu, ostavio izuzetno jak dojam na gledatelje.

Čitaj još:   REUF BAJROVIĆ, NA SCENI UZP VOĐEN IZ ZAGREBA: "HDZ s 3 % glasova drži BiH taocem, to mora prestati!" (foto)

Doimao se kao i to razbojnik. Politički razbojnik. Bolesna ništarija i kukavica koja je opsjednuta mišlju o porobljavanju malobrojnih. A to jednom riječju fašista par ekselans, kojeg pogrešno predstavljaju kao političkog analitičara – stoji u tekstu “nezavisnog Čovićevog Hrvatskog medijskog servisa”, koji etiketiranjem Bajrovića, ali i mnogo drugih prije njega, kao fašistu, “Bakirov Šešelj”, ne doprinosi normalizaciji odnosa između Bošnjaka i Hrvata, već naprotiv raspiruje mržnju.

U nastavaku pogledajte intervju na Face TV i sami prosudite o čemu je to Bajrović govorio, i šta je to što je zasmetalo Čoviću i njegovim jurišnicima.

Napomene radi, kada u pretraživač na YouTube ukucate tražene pojmove kako bi pronašli ovaj intervju na kanalu Face TV, nećete ga pronaći. Čak ni onda kad ukucate puni naslov videa.

izvor faktor.ba

“SEJO BRATE, ŠTA TI RADIŠ OVDJE?”: MESUT ÖZIL se našalio s KOLAŠINCEM na putu od Arsenala do Fenera

Bivši njemački reprezentativac postigao je sporazum o raskidu ugovora s Read more

Čitaj još:   Policija traga za počiniocem zločina u Zemunu: Likvidiran vlasnik mjenjačnice i kozmetičkog salona... (foto i video)
CRNOGORCI ISTORISKI NISU NAUČILI: Da imaju dva “vladara” (foto)

Namjere su prvo pokazivale da će saradnja između predsjednika Crne Read more