IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAN ALBANSKE ZASTAVE: U više crnogorskih gradova istaknuti simboli te države… (foto i video)

U više crnogorskih gradova je počela proslava Dana albanske zastave, 28. novembra, zbog čega su zastave Albanije istaknute na pojedinim objektima u nekoliko opština sa albanskim stanovništvom…

PODGORICA: Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak 27. XI 2020…23: 09…DAN ALBANSKE ZASTAVE: U više crnogorskih gradova istaknuti simboli te države… (foto i video)

U više crnogorskih gradova tokom proteklog dana je počela proslava Dana albanske zastave. Na pojedinim objektima u nekoliko opština u Crnoj Gori zavijorile su se zastave Albanije.

Predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj je na svom nalogu na Fejsbuku pozvao javne ustanove u toj opštini da postave albansku zastavu i upozorio da su, ukoliko se njegov apel ne uvaži, moguće su i kazne.

Kako prenose srnogorski printni i zvučni mediji, zastave Albanije tako su se zavijorile i u Ulcinju, Gusinju kao i na zgradi opštine Tuzi.

Čitaj još:   HRVATSKA STAVILA RAMPU BIH: Autobusi za Hrvatsku vraćeni s granica... (foto i video)

U istoriji albanskog naroda, 28. novembar, ovo je jedan od najvažnijih datuma. To je Dan zastave i Dan proglašenja nezavisnosti Albanije, a u vezi s tim datumom povezano je i još puno drugih takođe i događaja značajnih za Albance...

izvor CdM.me

NAJNOVIJA VIJEST: POTVRĐENO, ČEDA NEMA TUMOR?

Različite informacije o zdravlju lidera LDP Čedomira Jovanovića danima se smjenjuju Read more

REDŽEP TAYIP Erdogan javno primio vakcinu protiv koronavirusa… (foto i video)

Nakon vakcinacije, Tayip Erdogan je u izjavi za medije naglasio Read more