IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. decembar 2020. godine

Jarčevi su danas fatalni za Vage, kod Vodolije bura na pomolu, Blizanci završavaju jednu i počinju ljubavnu priču, a Ovan ulazi u emotivni post. Ovo je dnevni horoskop za 19. decembar 2020. godine.

OVAN

Inventivni ste i imate nove poslovne ideje. Kolege su oduševljene vašim prijedlogom i prihvataju ga. Fokusirali ste svoju strast i ljubav prema partnerki. Ona ima utisak da je odnos previše intenzivan. Zdravlje je stabilno.

BIK

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Smatra da ste osoba na koju može da se osloni i planira vaše učešće u novom projektu. Pokuzujete emocije simpatiji, ali ona još uvjek nije sigurna da treba da uđe u vezu. Pripazite na ishranu.

BLIZANCI

Fokusirani ste na obaveze i svjesni da se posao odlično razvija. Očekujete nestrpljivo uspjeh. Emocije su vam proradile i slobodne vrijeme posvećujete voljenoj osobi. Razmišljate na temu braka. Osjećate se dobro.

RAK

Poslovna saradnja sa strancima se ne odvija na željeni način. Svjesni ste da vas ignorišu i nećete se iznenaditi ako prekinu saradnju. Potrebna vam je podrška partnera, ali ona izostaje što vas prilično pogađa. Pritisak je sklon variranju.

LAV

Suđenje se ne odvija u vašu korist, čega ste svjesni i prilično zabrinuti. Imate simpatiju i polako pokušavate da joj se približite. Želite da se ona emotivno otvori prema vama. Očekuju vas stari, poznati problemi sa reumom.

DJEVICA

Na poslu vas očekuje previše obaveza i problema koje ne uspjevate da prevaziđete. Iako ste u vezi imate problem da pokažete svoje emocije na spontan i otvoren način. Partner čeka da se opustite. Cirkulacija je loša.

VAGA

Čitaj još:   TRNU LI VAM PRSTI, NE IGRAJTE SE, ODMAH IDITE LJEKARU: Ova pojava je znak OPASNE BOLESTI...

Zadovoljni ste situacijom na poslu jer je stabilna. Pravite nove planove u cilju daljeg razvoja posla. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Smeta vam što forsira prvenstveno čulni aspekat veze. Pripazite na disajne organe.

ŠKORPIJA

Situacija na poslu je složena. Dok neke obaveze rješavate rutinski, neki problemi zahtjevaju više pažnje i truda. Emocije su vas postojane i u potpunosti se posvećujete voljenoj osobi. Očekuju vas problemi sa zubima i posjeta stomatologu.

STRIJELAC

Posao se odvija na zadovoljavajući način bez stresa i problema. Opušteni ste i sve obavljate u roku. Insistirate na učestaloj komunikaciji sa simpatijom. Druga strana još uvjek nije spremna za ulazak u vezu. Apetit vam je pojačan.

JARAC

Poslove odrađujete jedne za drugim ili čak paralelno, više njih u isto vrijeme. Ubacili ste se u brzinu i što je najbolje sve teče glatko. Dopada vam se osoba za koju niste sigurni da li je slobodna ili ne. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Prvenstveno vas novac zanima tako da prioritet dajete obavezama koje omogućuju brzi priliv finansija. Odličan je dan za novo poznanstvo. Dopada vam se energičan i pozitivan stav druge osobe. Probavni sistem je prilično osjetljiv.

RIBE

Ambiciozni ste, vrijedni, željni uspjeha. Posao obavljate na brz i efikasan način. U kontaktu ste sa osobom koju ste nedavno upoznali. Niste sigurni da li druga strana želi prijateljstvo ili vezu sa vama. Zdravlje je zadovoljavajuće.

http://ibalkan.net

Čitaj još:   LIKVIDIRAN Asim Umar, VOĐA AL KAIDE: U vojnoj akciji ubijeno i 40 civila...
“Kratka pamet Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banje Luke” (foto)

IZABRAN KAO MANJE ZLO... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 26.07.2021… Read more