IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEŠTO NE VALJA, OPET SE OGLASILA GORICA DODIK: “Drage komšije iz drugog entiteta, vidim…” (foto)

Uslijedili su i burni komentari, a kći tate DODIKA. Gorica Dodik se tim povodom ponovo aktivirala na svom Twitter profilu…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 26.12…2020…00:11… NEŠTO NE VALJA, OPET SE OGLASILA GORICA DODIK: “Drage komšije iz drugog entiteta, vidim…” (foto)

Predhodno oglašavanje kćerke Milorada Dodika preko Twittera, na kome je ostavila nekoliko (poetskih) komentara u kojima proziva, doduše bez imena i prezimena, osobu ili više njih, za koje smatra da su “odradili” njenog oca, burno je odjeknulo u ovdašnjoj javnosti.

Uslijedili su i burni komentari, a Gorica Dodik se tim povodom ponovo aktivirala na svom Twitter profilu i prokomentarisala pisanje određenih medija:

– Kako malo treba da se udruže bn i sarajevski mediji, pa čak i istoj ikoni da se klanjaju. Bar ste prvi put prenijeli onako kako je napisano, samo što je ovde jedino sveto njegovo zdravlje, nigdje se ne pominje to što vi potencirate. Hvala.

Čitaj još:   VIC DANA Ciganki umro muž, Kum odmah pritrčao...

Izvor agencije

Dnevni horoskop za 20. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

Voditeljica šutnjom poslala snažnu poruku profesoru “glume MIKI” koji je silovao svoje učenice… (foto i video)

Voditeljica Jelena Obućina večerašnju emisiju "Pregled dana" Newsmedia Adria počela je neuobičajeno- šutanjom i time Read more