IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U PODGORICI: GRAĐANI SE PONOVO OKUPLJAJU, BLOKIRAN SAOBRAĆAJ! (foto-video)

Građani koji protestuju zbog najave usvajanja Izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti počeli su opet da se okupljaju ispred Skupštine.

Kako javlja naš reporeter, jedno vozilo je stajalo na jednoj kolovoznoj traci i blokiralo saobraćaj, da bi policija ubrzo obustavila saobraćaj u oba smjera na Bulevaru.

Posljednje ovogodišnje zasijedanje Skupštine prekinuto je na kratko jer je Filip Adžić iz GP URA podnio ostavku na poslaničku funkciju.

Kako sjednici ne prisustvuju poslanici opozicije pretpostavlja se da će Izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti zbog kojih je i održan današnji protest ispred Skupštine, biti usvojene bez rasprave.

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić saopštio je da kvorum postoji, a nakon toga patriotske organizacije pozvale su građane da se opet okupe ispred zgrade parlamenta.

Čitaj još:   GLEDALAC ŠOKIRAO Dr KISIĆ: Sam sebi odredio terapiju, DOKTORKA nije mogla da vjeruje šta sluša... (foto i video)

Razlika je što su je sada ispred Skupštine prisutan značajno veći broj policajaca. Saobraćaj na Bulevaru u oba smjera je obustavljen.

izvor: antenaM

VOLONTERI NP: Težak život Envera Brničanina- APEL ZA POMOĆ (video)

Našem sugrađaninu, Enveru Brničaninu, sa prebivalištem u Novom Pazaru, u Read more

NOVI SELEKTOR BiH Bugarin koji je nekim iz Saveza bolji od Barbareza?

Ivaylo Petev sjest od danas će na upražnjenu selektorsku fotelju Read more

DODIK ĆE POLUDJETI!!! PONIŠTENI IZBORI U SREBRENICI I DOBOJU

Krivotvoreni potpisi, nuđen novac, kutije bez pečata .... HDZ-ov kadar Read more