IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NALOG Tužilaštva: Policija traži ko su organizatori skupa u Podgorici… (foto)

“U toku je saslušanje određenih lica i analiza društvenih mreža sa ciljem identifikacije organizatora”, kazali su iz policije…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, utorak, 29.12.2020…15. 34… NALOG Tužilaštva: Policija traži ko su organizatori skupa u Podgorici… (foto)

Policija postupa po nalogu nadležnog državnog tužioca u cilju identifikacije organizatora jučerašnjeg javnog okupljanja u Podgorici, saopšteno je nezvanočno CdM-u iz policije.

“U toku je saslušanje određenih lica i analiza društvenih mreža sa ciljem identifikacije organizatora”, kazali su iz policije.

Izjavu su u svojstvu građanina dali Nemanja Batrićević i Anđela Ivanović, a pozvan je i Predrag Vušurović.

Nemanja Batrićević smatra da je nova crnogorska krenula u zastrašivanje ljudi kojima je ova zemlja jedina domovina.

“Ova vlast dubinski ne razumije Crnu Goru, a ne razumije je zato što je ne voli i ne smatra svojom jedinom domovinom. Oni se ponašaju i razmišljaju kao zavjerenička grupa, zato ne vjeruju da postoji spontanost, zato ne razumiju da je jučerašnji skup bio spontan. Umjesto da čuju i poslušaju poruke s veličanstvenog crnogorskog Zbora održanog pred Skupštinom, vlast se bacila na zastrašivanje govornika na tom Zboru. Vlast se ustremila na crnogorske patriote, na one koji sa DPS-om, za razliku od ove Vlade, nikakve veze nijesu imali. Vlast se ustremila na one kojima je ova zemlja jedina domovina, bez rezervnih opcija”, rekao je Batrićević ta Antenu M.

Batrićević naglašava da ovakvi pozivi neće zastrašiti Crnu Goru i da vlast na ovaj način pokazuje sopstveni strah.

Čitaj još:   NOVI PAZAR:Ginekologu zatvorska kazna i zabrana rada...

“Tačno je da su me kontaktirali policajci budvanskog Centra bezbjednosti radi sakupljanja obavjestenja za tuzioca. Pošsto sam u Podgorici dala sam svoje podatke za sve što im treba, na raspolaganju sam u svakom trenutku drzavnim organoma Crne Gore””, kazala je ona.

U Podgorici je juče održan protestni skup, a desetak hiljada građana iskazalo je ogorčenje zbog izmjena Zakona o sklobodi vjeroispovijesti, kojima crnogorsko kulturno nasljeđe postaje vlasništvo Srpske crkve i države Srbije.

Ispred Skupštine Crne Gore juče se okupio veliki broj građanaiz svih crnogorskih gradova kako bi iskazali protest zbog izmjena Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Sa protesta je saopšteno da je ustala cijela Crna Gora, te da je pod klerofašitičkim udarom zaiskrila slobodarska Crna Gora. (A.O.)

Izvor CdM.me

OTVORILA DUŠU i Hana Selimović iz MIKINE grupe: Priča svoje iskustvo i traume …” (foto)

Glumica Hana Selimović podržala je koleginicu Milenu Radulović nakon njene Read more

TRAGEDIJA U BiH: Sudar kamiona i zapaljeni auto i smrtno stradalo je… (foto)

Uviđaj su na mjestu nesreće obavili službenici Odsjeka kriminalističke policije Read more

Zna li MIRSAD Đerlek nešto što mi ne znamo: Gdje se sad može bez PCR testova i vakcina? (foto i video)

izjava predsednika Nacionalnog koordinacionog tima za imunizaciju Mirsada Đerleka pobudila Read more