IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MASOVNO RANJAVANJE U PARKU: Ranjeno 12 osoba, šest je u kritičnom stanju, policija sve blokirala… (foto)

Do sad nije utvrđeno jesu li pucnjave povezane…

MAYAMI: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 04.01.2021… 10. 25… MASOVNO RANJAVANJE U PARKU: Ranjeno 12 osoba, šest je u kritičnom stanju, policija sve blokirala… (foto) (foto)

Policija američke savezne države Floride objavila je u nedjelju navečer da istražuje dvije odvojene pucnjave u Miamiju u kojima je ranjeno 12 osoba.

U prvoj pucnjavi, do koje je došlo u Little River Parku u sjevernom dijelu Miamija u 19 sati po lokalnom (1 sat po srednjeeuropskom) vremenu, dva neidentificirana napadača pucala su iz vatrenog oružja na ljude nedaleko od košarkaškog terena u parku.

Osmero ljudi je ranjeno, od kojih je šestero kritično, među kojima je i jedan šesnaestogodišnji mladić.

Četiri su osobe ranjene u odvojenoj pucnjavi u gradskoj četvrti Allapattah, izvijestila je policija. Žrtve su prevezene u bolnicu “Jackson Memorial Hospital Ryder Trauma Center” i u stabilnom su stanju.

Čitaj još:   Kenana je iz PLJEVALJA i narodni poslanik je u CG: "Srbi nas provociraju! Ne smijete nam dirati u Srebrenicu!" (foto i video)

“Moji policajci se nalaze na poprištu još jedne tragične pucnjave koja uključuje mlade osobe. Ovaj oblik a istog oružanog nasilja mora biti zaustavljen”, napisao je na Twitteru šef okružne policije Alfredo Ramirez.

Još nije utvrđeno jesu li dvije pucnjave povezane.

Izvor agencije AA

NAJNOVIJA VIJEST: POTVRĐENO, ČEDA NEMA TUMOR?

Različite informacije o zdravlju lidera LDP Čedomira Jovanovića danima se smjenjuju Read more

ITALIJA TREPERI: Sudi se najkrvoločnijoj mafiji, a vlada se ljulja… (foto)

Koronavirus, raspad vladajuće koalicije i historijsko suđenje Ndrangeti- rijetki su Read more