IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIZ TUŽNIH VIJEST: Prim. dr. Adnan Hašimbegović, sarajevski hirurg izgubio životni bitku od korone… (foto)

Prim. dr. Adnan Hašimbegović, poznati sarajevski oralni hirurg, izgubio bitku za život od posljedica koronavirusa…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 04.01.2021…21.55… NIZ TUŽNIH VIJEST: Prim. dr. Adnan Hašimbegović, sarajevski hirurg izgubio životni bitku od korone… (foto)

NASTAVAK TUŽNIH VIJESTI U BIH, DANAS JE IZGUBIO ŽIVOTNU BITKU Prim. dr. Adnan Hašimbegović, poznati sarajevski oralni hirurg, to je tragedija da mje preminuo je od posljedica zaraze koronavirusom.

Ovu informaciju objavile se njegove kolege na društvenim mrežama.

Tako je doktorica Aida Smajić napisala na Facebooku da, nažalost, nije bilo pomoći za Hašimbegovića.

– Zbrinjavajući druge i sam si postao COVID pacijent, a tebi nismo uspjeli pomoći. Postoji li šta teže na svijetu ne znam, preteško je.

Gubimo ljude. Jedno po jedno. Gubimo dio sebe. Nemamo vremena ni za tugu, okrećeš se sljedećem krevetu. Kad skineš uniformu na kraju dana, zrak postaje olovno težak, misli skamenjene, negdje izvan tebe… Već dugo nije i nikada više neće biti isto. Lahka ti crna zemlja bosanska- napisala je Smajić na Facebooku.

Čitaj još:   ZAŠTO JE Doktorka Tatjana samo jedan od brojnijih zdravstvenih radnika koja je završila kao pacijent obolio od korone... (foto i video)

ADNAN Hašimbegović je godinama radio kao oralni hirurg u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, a potom i na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu…

Izvor agencije

ISPLIVALE TAJNE JEDNE ŠKOLE GLUME: Profesor učenicama držao ruku na klitorisu, iz pi*ke se glumi, za to vas diram! (foto i video)

Poznata bosanko- hercegovačka glumica, režiserka, Hasja Borić napisala je otvoreno Read more

Čitaj još:   GUŽVI NEĆE BITI: Kupališta i plaže od 18. maja uz poštovanje distance... (foto)