IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEBOJŠA Medojević: Spajić podnosi prijavu, jer sam ga uhvatio da tajno zadužuje zemlju… (foto)

Tvrdi da ga je uhvatio da tajno, protivustavno i protivzakonito zadužuje zemlju za 890 miliona eura, odnosno 19,2 odsto BDP-a…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti: 06.01.2021… 18.40…NEBOJŠA Medojević: Spajić podnosi prijavu, jer sam ga uhvatio da tajno zadužuje zemlju… (foto)

Predsjednik Pokreta za promjene PzP i jedan od lidera Demokratskog fronta DF Nebojša Medojević kazao je da ministar finansija Milojko Spajić podnosi krivičnu prijavu protiv njega jer ga je, kako je rekao, uhvatio da tajno, protivustavno i protivzakonito zadužuje zemlju za 890 miliona eura, odnosno 19,2 odsto BDP-a.

– Bez javnih i konkurentskih procedura, u direktnim pogodbama. Neko je uzeo proviziju. Stop pljački – poručio je Medojević na Fejsbuku.

Medojević je juče poručio da, ukoliko je Spajić podnio prijavu protiv njega, neće glasati nijedan zakon ove Vlade dok se ne utvrde sve okolnosti oko tajnog zaduženja države.

Čitaj još:   DRAMA NA GRANICI CRNE GORE: Imao urađen BRZI TEST, pokazao ga graničarima a onda je uslijedio ŠOK! (foto)

– Neko je lopov. Ja ili Mickey!!! Neću glasati nijedan zakon Vlade dok Mickay ne podnese ostavku – naglasio je Medojević.

On je pozvao Krivokapića i Spajića na javni duel na RTCG-u oko tajne privatne emisije obveznica…

izvor analitika.me

PROLJEĆE U JANUARU, ALI NE ZADUGO: Vrijeme u narednih nekoliko dana… (foto)

Umjerena oblačnost i sunčanije, a najviša dnevna između 4 i Read more

NOVI PAZAR: Dva saobraćajna policajca ostali bez bijelih opasača… (foto)

Nepažnjom dva policijska službenika, lice je uspjelo da pobjegne, a Read more