IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOTOR: Odlukom Tužilaštva Branislav Brano Mićunović, pušten da se brani sa slobode… (foto)

Nikšićanin Branislav Mićunović i njegovi prijatelji Sava Vujović i Srđan Mićunović pušteni su da se brane sa slobode, saznaje Pobjeda. Tu odluku donijelo je Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru…

KOTOR: Crna Gora, vijesti petak, 08.01.2021…15.46… KOTOR: Odlukom Tužilaštva Branislav Brano Mićunović, pušten da se brani sa slobode… (foto)

DANAS SU Nikšićki biznismen Branislav Brano Mićunović i Sava Vujović i Srđa Mićunović, koji su uhapšeni 6. januara zbog nedozvoljenog držanja oružja na izlazu iz Budve, pušteni su da se brane sa slobode, saznaje Pobjeda.

Tu odluku donijelo je Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

Mićunović, Vujović i Srđa Mićunović saslušani su juče u kotorskom Tužilaštvu, a nakon toga vraćeni u stanicu policije u Budvi.

Kotorska tužiteljka Jovanka Čizmović saslušavala ih je tri sata, tačnije od 15 do 18 časova, ali detalji nijesu poznati jer branilac Mićunovića, advokat Dragoljub Đukanović nije želio da daje izjave za medije.

Čitaj još:   VIŠE Stotine ljudi izašlo da podrži Đilasa i njegovu porodicu... (foto)

Mićunović je priveden 6. januara, oko 14 sati na izlazu iz Budve. Kontrolom vozila policija je kod Mićunovića i njegovih prijatelja pronašla oružje zbog čega su uhapšeni.

Mediji su juče objavili da je branilac Mićunovića, advokat Danilo Mićović rekao ranije agenciji Beta da je jedan od osumnjičenih priznao da je pronađeno oružje prilikom pretresa njegovo.

Mićović je rekao da je taj osumnjičeni prilikom davanja iskaza priznao da je oružje njegovo.

Advokat je za Betu rekao i da dvojica privedenih i da su zajedno sa Branom Mićunovićem nijesu njegovo obezbjeđenje, već njegovi da su isti prijatelji...

izvor pobjeda.me

NAJNOVIJA VIJEST: POTVRĐENO, ČEDA NEMA TUMOR?

Različite informacije o zdravlju lidera LDP Čedomira Jovanovića danima se smjenjuju Read more

REDŽEP TAYIP Erdogan javno primio vakcinu protiv koronavirusa… (foto i video)

Nakon vakcinacije, Tayip Erdogan je u izjavi za medije naglasio Read more

ITALIJA TREPERI: Sudi se najkrvoločnijoj mafiji, a vlada se ljulja… (foto)

Koronavirus, raspad vladajuće koalicije i historijsko suđenje Ndrangeti- rijetki su Read more