IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI MASAKRA KOD SJENICE: POTRAGA ZA UBICOM I DALJE SE NASTAVLJA (FOTO)

Policija intezivno traga za Enedin T. iz Dolića koji se sumnjiči da je u porodičnoj kući u selu Rasno kod Sjenice ubio bivšu suprugu B. Š. (44), njene roditelji F. Š. (64) i Š. Š. (60), dok je njenog brata B. Š. (35) i još dvije osobe teško ranio.

Iako su prve informacije govorile da je ranjen samo jedan muškarac, ispostavilo se da ima čak troje ranjenih.

Tri osobe preminule su na licu mjesta, a kako saznajemo, sem brata ubijene žene, ranjene su još dvije osobe, inače gosti ove porodice, koji su se zatekli u kući.

Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o gostima koji su došli na babine. Ipak, zasad nije poznato da li je reč o djetetu od ubijene žene ili od njenog brata.

Čitaj još:   KUKAVNI Šešelj u "herojskoj" borbi s mrtvim Đinđićem...

Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44). Ranjen je Bekim Š. (35), dok su još dve osobe koje su se nalazile u kući sa ubijenima Zineta A. i Nevzat A. takođe ranjene.

Zineta je pogođena u nogu, a Nevzad se zbog zadobijenih povreda nalazi u bolnici, ali se za sada ne zna o kakvim povredama se radi.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je nedavno došao iz Njemačke, gdje se nalazi na privremenom radu. U toku je intezivna potraga za napadačem, koji je nakon krvoprolića pobjegao.

izvor:agencije

UDALA SE BERINA CRNIŠANIN, NAJLJEPŠI BISER SANDŽAKA… (foto)

Naša prelijepa Berina, ponos ne samo Novog Pazara već cijelog Read more

Racija u centru Novog Pazara (Video)

Pogledajte video : https://youtu.be/PtTkcULDiqg izvor: sandzaklive.rs