IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISPOVJEST GLUMICE: MIKA Aleksić, me silovao sa 17 godina… (foto)

Glumica Milena Radulović zajedno sa još nekoliko djevojaka, od kojih su a i neke maloljetne, prijavila poznatog vlasnika škole glume, Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 17.01.2021..09.26…ISPOVJEST GLUMICE: MIKA Aleksić, me silovao sa 17 godina… (foto)

Hrabra Milena izašla u javnost i svoju priča ispričala novinarki Ivani Mastilović Jasnić, za beogradski dnevnik Blic…

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se” kaže Milena Radulović u razgovoru za „Blic”.

“Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedeljno, išli smo i u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra djeca. U grupi se prvo i propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, djevojčice su dolazile u suknjama, dječaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvijek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila”, kaže Milena Radulović i dodaje:

“Govorio je da su deca mali ljudi, a nama je prijalo kad čujemo: „Vi ste samostalni, ovo je nešto samo vaše.” Poništavao je roditelje i njihovu ulogu, ali tada nam to nije dijelovalo sporno”, ispričala je glumica.

Milena Radulović tvrdi da je iz takvog sveta, strogog i ustrojenog, ali ipak a i sigurnog, preko noći prešla u pakao seksualnog zlostavljanja kada ju je, ona kako kaže, Mika Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine. Imala je 17 godina, a on 61.

“Nisam pomišljala da je tako nešto uopšte moguće. Bio je to šok. Slom”

Čitaj još:   PRIRODA LIJEČI, VOĆE KOJE SNIŽAVA KRVNI PRITISAK: Pomoći će da SPRIJEČI srčani i moždani udar, budete li ga STALNO JELI... (foto)

“Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubjeđena da sam jedina i da sam sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista!!! ”kaže Milena Radulović.

O detaljima zlostavljanja, glumica je odlučila da ćuti, ali je sve ispričala policiji.

“Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavljanje, prim. nov.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije on nam čak ni ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno”, kaže Milena Radulović.

Radulovićeva je istakla da ona nije jedina žrtva Miroslava Mike Aleksića, te da su sličnu torturu prošle i druge djevojke.

“Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. A, da osim toga što vam se sve to dešava, uvijek je tu bio i strašan osjećaj da je tu, u blizini, gomila druge djece”, kaže Milena Radulović.

Glumica je progovorila i o posledicama gnusnog zlostavljanja.

“Njegova manipulacija i ide ka tome da vam usadi ogroman osjećaj da je to odgovornost, saučesništva, krivice. I, na kraju, neki strah da ćete u tome ostati sami “kaže Milena Radulović i dodaje.

“U trenutku tog čina ja nisam imala svijest o posledicama, one su dolazile kasnije. Bilo je to poništavanje svake vrste samopouzdanja, sigurnosti”, to kaže Milena Radulović.

Milena je otkrila i kako je došlo do toga da skupi snage i zajedno sa ostalim žrtvama nasilja, prijavi Miroslava Miku Aleksića.

Čitaj još:   MELANIJA MOLI DA SE NOSE MASKE: Donald Tramp, neće da čuje i stavi je... (foto i video)

“U novembru se pojavila nova Mikina žrtva. Maloletna, meni do tada nepoznata, pozvala me je, a zatim smo se povezale. Povezale smo se sa još nekoliko djevojaka, razgovarale i odlučile da je vrijeme da ovo sad mora prestati. S ovom svešću, skrivanje zločina i prećutkivanje bilo bi jednako što i sam zločin. Postale bismo saučesnice ako bismo sada sve prećutale neposredno znajući da postoji još pet potencijalnih novih maloljetnih žrtava”, kaže Milena Radulović...

izvor Nova.rs

UHAPŠEN GILIPTER: Nije mu uspjela krađa, pa je pretukao žrtvu… (foto)

Pripadnici MUP su rasvetlili pokušaj razbojništva i uhapsili N.J. (1999) Read more

Ovo je šok za sve: Radnici groblja otkrili, da DŽEJ IMA VANBRAČNOG SINA! (foto i video)

Šokantne informacije- na Džejev grob svakog dana dolazi misteriozna žena Read more

ŠOK ODLUKA: Miljana Kulić IZGUBILA STARATELJSTVO NAD SINOM ŽELJKOM! (foto)

Miljana Kulić je objelodanila da je njena majka Marija dobila Read more

EPIDEMIOLOŠKE MJERE: Krizni štab KS- a donio novu naredbu, u primjeni od sutra… (foto)

Krizni štab Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo za praćenje i analizu Read more