IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NASMIJALA REGION: Da umrem neću bugarsku vakcinu, da mi stave neki čip nema šanse! (foto i video)

Hit na društvenim mrežama i koji je nasmijao cio region, ilustruja panike koji u svemu vide zavjeru…

SKOPLJE: Regija, Zanimljivosti, nedelja, 24.01.2021, 00.27… NASMIJALA REGION: Da umrem neću bugarsku vakcinu, da mi stave neki čip nema šanse! (foto i video)

Da umrem neću bugarsku vakcinu! Da mi stave neki čip pa da se probudim kao Bugarka? Nema šanse! 

Skeč koji je hit na društvenim mrežama i koji je nasmijao cio region a ne samo Makedonce, ilustruje paniku antivaksera koji u svemu vide zavjeru.

U skeču u kom novinar postavlja pitanje navodno prolaznici u vezi sa svetnicima premijera, ona odgovara o strahu od “bugarske vakcine”.

“Znači za sve je kriva Bugarska, neću da se i ja vakcinišem sa bugarskom vakcinom. Oni mi se prave da su nam braća i prijatelji, prodaju nam maglu … ama ne! 

Da umrem neću se vakcinisati bugarskom vakcinom. Otkud znam ko će da me vakciniše, i da mi stavi neki čip pa da se ujutru probudim kao Bugarka.

Čitaj još:   OPASNI SU NEUSTRAŠIVI, UGROŽAVAJU SEBE I DRUGE: Psihologija o utjecaju korone na mentalno zdravlje... (foto)

Znači šanse name, Ni-Ka-Ko” uporna je “slučajna prolaznica” dok je navodno novinar vraća na pravo pitanje koje nema veze ni sa bilo da je ro vakcina ni sa Bugarskom. 

Pogledajte skeč: 

Inače, riječ je grupi Zevzekmanija koja prikazuje svoje skečeve na gledanoj makenonskoj TV Kanal 5.

Izvor Foto: Facebook video prtscr / Kanal 5

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MART 2021. godine (foto)

Na dan kada dame slave Rak krije lovu, Djevica isfrustrirana, Read more