IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pazarci smijenili Bataka, Kosanović neće na klupu… (foto i video)

Upravni odbor superligaša Novog Pazara smijenio je Radoslava Bataka sa mjesta šefa stručnog štaba…

NOVI PAZAR: Sandžak, Sport, vijesti, srijeda, 24.02.2021…09.39… Pazarci smijenili Bataka, Kosanović neće na klupu… (foto i video)

Odluka je donjeta dan poslije poraza od Javora u Ivanjici (0: 1).

Batak se na klupi zadržao nepuna tri i po mjeseca. Od sredine novembra prošle godine, predvodio je Novi Pazar na devet utakmica i upisao dvije pobjede, protiv Metalca i niškog Radničkog, tri remija i četiri poraza.

Poslednji, od komšija na ivanjičkom stadionu, bio je i poguban– uprkos ali i sa primedbi na suđenje Milana Ilića, klupsko rukovodstvo ostalo je pri stavu da su nužne promiene u stručnom štabu.

Novi Pazar je sezonu počeo sa Kenanom Kolašincem na klupi. Jedan od simbola kluba, poslije godinu rada i administrativnog plasmana i to u najviši rang, morao je da se povuče zbog lošijih rezultata.

Izbor je pao na Bataka, čiji mandat je trajao četiri puta kraće i raskinut je eto poslije trećeg poraza u četvrtoj prolećnoj utakmici.

Čitaj još:   Vic dana Studenti filozofije dobili zadatak...

Traži se treći, spreman da iznese teret teške borbe za opstanak u poslednjih 15 kola. U niži rang, podsjetimo, ove sezone će čak šest ekipa.

Prva želja Novopazaraca bio je iskusni Milorad Kosanović, međutim, on je i provjereni fudbalski vuk odlučio je da se zahvali na ponudi i ostane tu a eto i gdje je u Novom Sadu.

Čelnici kluba u intezivnoj su potrazi za naslednikom Bataka i sasvim je izvjesno da će prvi trening poslije meča u Ivanjici, u srijedu a to je danas popodne, predvoditi novi šef stručnog štaba. U opticaju je je do sada nekoliko imena.

Izvor iBalkan.net / SK.rs

TEŠKA NESREĆA: Kamion udario u zaštitnu ogradu, ima mrtvih! (foto)

Nesreća se dogodila oko 11.40 časova, naveli su u MUP- Read more