IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA Na Filozofskom fakultetu: Nakon sedam dana borbe s koronom, Damir nije više izdržao… (foto)

Damir je bio omiljen među studentima i kolegama, nakon izgubljene sedmodnevne borbe sa zarazom opakim virusom, poznanici, kolege i prijatelji u nevjerici se opraštaju od dobrog čovjeka…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 24.02.2021…11.39… TUGA Na Filozofskom fakultetu: Nakon sedam dana borbe s koronom, Damir nije više izdržao… (foto)

Koronavirus nastavlja odnositi živote naših sugrađana, sve više mladih gubi bitku s opakom zarazom, od građana se očekuje strpljenje, dok je svaki dan bez vakcine koban za mnoge živote.

Od posljedica zaraze preminuo je 48-godišnji otac dvoje djece Damir Perendija.

Perendija je bio uposlenik Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, radio je u fakultetskoj fotokopirnici, a bio je omiljen među studentima i kolegama. Nakon izgubljene sedmodnevne borbe sa zarazom opakim virusom, poznanici, kolege i prijatelji u nevjerici se opraštaju od Damira.

Čitaj još:   DRAMA U NOVOM PAZARU: EDIS PLAČE KAO KIŠA POSLIJE SUOČAVANJA SA ŽENOM! "Vidio sam MRŽNJU U NJENIM OČIMA"(video)

– Otišao je još jedan dragi insan. Čudio sam se strpljivosti, predanosti i samozatajnom osmijehu našega Damira. “Sad će to, profesore…” Koliko god da nas je bilo i koliko god da smo žurili, odlazili smo zadovoljni iz naše fotokopirnice na Filozofskom. Tuga pregolema. Naš Damir nije dočekao vakcinu, i samo Svevišnji zna ko je još neće dočekati. Neljudi upravljaju svijetom. Koliko još dugo? – stoji u jednoj objavi.

Iza njega su ostali supruga te dvoje djece u dobi od 17 i 11 godina…

izvor iBalkan.net / (SB)

NAJPROVOKATIVNIJA HALJINA S*KSI VODITELJKE: Olja pokazalala… (foto i video)

Olja pokazalala brutalan dekolte, a dole SVE PROVIDNO... BEOGRAD: Regija, Read more

Dnevni horoskop za 14. april 2021. godine

Ovan napreduje, Biku zavide, nesuglasice pred Blizancima, Rak mašta, Lav Read more

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović:”Nova vlast ugrozila karakter CG”… (foto)

Milo Đukanović ocijenio da politika nove vlasti udarila temeljne vrijednosti Read more