IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠAN UDAR DRITANU I KRIVOKAPIĆU: Iz EU upoznati o opasnim namjerama nove Vlade CG… (foto)

Šovinistička politika Vlade, primjeri pravnog nasilja, ugrožavanje nesrpskih građana u Crnoj Gori i primjeri kulturnog unižavanja države– kulturocid…

BRISEL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, petak 26.02.2021, 10.30… STRAŠAN UDAR DRITANU I KRIVOKAPIĆU: Iz EU upoznati o opasnim namjerama nove Vlade CG… (foto)

Nevladina organizacija “Montenegro International” (MI) uputila je analizu stanja u državi, podijeljenu u nekoliko analitičkih cjelina, na relevantne međunarodne adrese.

Kako je saopšteno iz te nevladine organizacije, analiza je potkrijepljena detaljnim objašnjenjima, dokazima i izjavama aktuelnih učesnika u političkom životu Crne Gore.

Analiza podijeljena u nekolika segmenta: unižavanje međunarodnog ugleda Crne Gore, bioterorizam aktuelne Vlade, šovinistička politika Vlade, primjeri pravnog nasilja, ugrožavanje nesrpskih građana u Crnoj Gori i primjeri kulturnog unižavanja države– kulturocid.

– Na jasan i jednostavan način, skidamo masku demokratičnosti s klerofašističkog lica ove družine koja sebe zove vladom!

Naročitu pažnju smo obratili na šamare koje ova vlada zadnjih dana dobija od istih međunarodnih adresa zbog ignorisanja saradnje s Venecijanskom komisijom, a akcenat smo stavili na pripremu i način usvajanja izmjena Zakona o vjeroispovijesti, koji je donesen pravnim nasiljem čiji se epilog očekuje na Ustavnom sudu Crne Gore bez konsultacija s Venecijanskom komisijom…

Čitaj još:   Carinici zaustavili braću u “mercedesu”: U džepu kod jednog su našli nešto šokantno... (foto)

Možemo biti ponosni na ova dešavanja upravo zato što je jedno od naših krucijalnih opredjeljenja stalan kontakt sa međunarodnom zajednicom – navedeno je u saopštenju “Montenegro Internationala”.

U toj organizaciji su pozvali premijera Zdravka Krivokapića da podnese ostavku i time, kako su istaknuli, pokaže da ima bar malo obraza i kao čovjek, i kao naučnik, i kao vjeronaučnik.

– Pa, neka svoju svetosavsku misiju nastavi kao svještenik u nekom od porobljenih svetilišta od strane SPC- a. Crna Gora je naša jedina partija – poručili su u “Montenegro Internationalu”…

izvor agencije

PRVI RAMAZANSKI POST

Sigurno se svi sjećate prvog posta, ja ga nisam zaboravio Read more

Dnevni horoskop za 14. april 2021. godine

Ovan napreduje, Biku zavide, nesuglasice pred Blizancima, Rak mašta, Lav Read more

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović:”Nova vlast ugrozila karakter CG”… (foto)

Milo Đukanović ocijenio da politika nove vlasti udarila temeljne vrijednosti Read more