IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TO JE TO- Žena repera Ša ULAZI U ZADRUGU ZA GOMILU EURA: “Riješila je da okonča brak, hoće sve da mu saspe u lice” (foto i video)

Ivana Aleksić, supruga repera i zadrugara Nenada Aleksića Ša, prema pisanju domaćih medija mogla bi da se useli na imanje u Šimanovcima, i to za pozamašnu sumu novca.

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 28.02.2021…00.59… TO JE TO- Žena repera Ša ULAZI U ZADRUGU ZA GOMILU EURA: “Riješila je da okonča brak, hoće sve da mu saspe u lice” (foto i video)

Ivani je nedavno ponuđeno da za honorar u visini od 50.000 eura ona uđe u rijaliti i suoči se sa mužem i zadrugarkom Tarom Simov, sa kojom je Ša već mkesecima u prisnom odnosu, piše “Alo”.

Iako je u prvi mah želkela da odbije ponudu, budući da joj je ta i privatnost najvažnija, kako se navodi, Ivana poslednjih dana sve više razmišlja o tome da uđe u “Zadrugu 4” i konačno razriješi svoj odnos sa suprugom.

– Otkako je Nenad ušao u “Zadrugu”, Ivana se držala po strani i nije javno željela da komentariše njegov odnos sa Tarom, koji već ali eto mjesecima šokira cijelu regiju. Ali, svi njeni prijatelji znaju kroz šta prolazi i koliko joj je teško da gleda supruga kada se grli i ljubi sa Tarom. Još joj je mučnije da gleda njihove svađe, koje i prouzrokovane obostranom ljubomorom. Na Nenadu vidi jasne znake da je zaljubljen u Taru preko svake mjere i zbog toga je riješila da okonča svoj brak čim njen suprug izađe iz rijalitija- priča izvor i dodaje da je i to Ivani izuzetno teško zbog svega šta se dešava.

– Izbrisala je njegovo prezime sa Instagrama, skinula je burmu, a čak je i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu. Ali kako se sada čini, možda čak neće morati da sačeka Nenadov izlazak iz rijalitija kako bi mu sve sasula u lice, tim prije što je nedavno dobila ponudu da to uradi javno – kaže izvor pomenutog lista.

Čitaj još:   KOMŠIĆEV BRUTALAN ODGOVOR PULJIĆU: "Odmakni se od USTAŠLUKA...''

Kako se dalje navodi, Ivana već danima razmišlja koju odluku da donese.

– Ivana ne voli da se eksponira javno sve do skoro bilo je nezamislivo da uđe u “Zadrugu”. Međutim, budući da gleda kako njen suprug, iz dana u dan, izdaje njihovu ljubav zbog Tare, sve više joj ta ideja zvuči primamljivo. Želi da se suoči sa Nenadom i da mu kaže koliko ju je razočarao. Nju je najviše pogodilo to što joj je dva puta javno uradio gotovo istu stvar i tome želi da stane na put- priča izvor, i dodaje da Ivana najveću podršku ima u porodici i prijateljima.

– Svi su na njenoj strani i podržavaju je u odluci, ma kakva ona bila, a ovih dana trebalo bi da se sastane sa produkcijom rijalitija i da im saopšti svoju definitivnu odluku. Jedno je sigurno, ukoliko Ivana bude ušla u “Zadrugu”, Ša i Tara će poželjeti da pobjegnu glavom bez obzira- rekao je na kraju izvor pomenutog lista.

Čitaj još:   Anegret Kramp, naslednica Angela Merkel...

Dešavanja u regionu i u Rijaliti programima prati ADNA Bojadžić

VIDEO: Nenad Aleksić Ša zbog Tare beži iz Zadruge

Izvor Ali.rs

Dnevni horoskop za 15. april 2021. godine

Ovan kroz razgovor do rješenja, Bik mora nešto da mijenja, Read more

TEŠKA NESREĆA: Kamion udario u zaštitnu ogradu, ima mrtvih! (foto)

Nesreća se dogodila oko 11.40 časova, naveli su u MUP- Read more

Dragan Bursać, jednom rečenicom razmontirao i razbucao Emira Kusturicu… (foto)

"SVE ŠTO TREBATE ZNATI O NEKADAŠNJEM…" BEOGRAD: Regija, Zsnimljivosti, vijesti, Read more